Branchenyt

HTC Dream hos Movistar i Spanien

DET ER JO en kendt hemmelighed, at det er HTC, der producerer ”Google mobilen” G1. Og inden modellen blev lanceret, gik modellen da også under navnet HTC Dream. Og nu er ”drømmen” tilbage fristes man at sige.

Nu hvor G1 modellen er lanceret i USA, Tyskland og England dukker ”originalen” op igen – under eget navn, og så i Spanien. Det er den spanske operatør Movistar, der hører til hos O2 moderselskabet Telefónica, der nu skilter med, at den første Android mobil snart kommer i de spanske butikker.

I sig selv ikke den store nyhed, men ser man nærmere på HTC originalen, så er designet på mange punktet mere elegant efter vores mening. Specielt menulisten fremstår mere homogent, end de runde knapper G1 modellen må leve med. Spørgsmålet er dog, om der er tale om den 1. generation eller om modellen allerede er G2 versionen.

Netop denne oplysning fremgår ikke i pressematerialet, fra Movistar.  Nu er selvfølgelig spørgsmålet om og i bekræftende fald hvornår, HTC lancerer ”Google mobilen” i Skandinavien… Vi venter spændt på at høre mere.

Comment here