Apps

HTC FootballFeed app opgraderes

Næste runde i UEFA Champions League er skudt i gang, og en af sponsorerne, HTC, benytter lejligheden til at opdatere HTC FootballFeed med en række nye features.

Den opgraderede version er blevet endnu mere brugervenlig, hvilket bl.a. kan ses via det nye Live Dashboard, som giver en nem og hurtig oversigt over alle igangværende kampe. Herudover er en ny visning af stillingen for knockout-fasen blevet introduceret, så det altid er let at få overblik over de resterende hold i Champions og Europa League samt hvilken runde, de er nået til.

Appen har med relanceringen fået tilføjet en række nye sprog, såsom fx dansk, norsk og svensk, hvilket bringer det samlede antal tilgængelige sprog op på 25.

Med HTC FootballFeed har du alt den info, du behøver, for at være klar til forårets store fodboldøjeblikke siger HTC. Appen leverer information og statistikker fra UEFA i et brugervenligt format, der er baseret på det roste BlinkFeed-design. Skal man holdes up-to-date med breaking news, live opdateringer eller kampanalyser, er HTC FootballFeed en uundværlig ledsager, og appen giver endda mulighed for at tilføje notifikationer til sin kalender, så man aldrig misser en kamp.

HTC FootballFeed app kan downloades gratis fra Google Play Store.

Comment here