MWC 2015NyhederNyt tilbehør

HTC Grip

HTC har netop offentliggjort HTC Grip, som er HTC’s første GPS-baserede fitnessarmbånd. Fitnessarmbåndet er udviklet i samarbejde med det amerikanske fitness-brand Under Armour1 til fitnessplatformen UA Record™ og er designet til at understøtte en bred vifte af træningsformer, hvad enten du træner udendørs eller i træningscenteret.

Det vandtætte fitnessarmbånd2 fungerer både med Android og iOS3 og kommer i tre forskellige størrelser. Dermed passer Grip perfekt til de fleste håndled uden at være generende under træningen eller at sætte sig fast i tøjet. Det klare og kurvede 1,8-tommer PMOLED-display gør det let at læse tid, distance og notifikationer, mens du er på farten, og samtidig kan du styre musikken direkte fra håndledet.

– Vores partnerskab med Under Armour gør det muligt at målrette vores passion for at udvikle markedets bedste produkter til et nyt segment samt at sikre, at atleter og fitnessentusiater får mest muligt ud af deres træning. Grip er det første produkt, som tilbyder en dyb integration med platformen UA Record, og jeg er ikke i tvivl om, at produktet vil møde de høje standarder, folk har til deres fitness-trackere, siger VP for Norden og UK Peter Frølund og tilføjer, at Grip kun er en forsmag på det, der kommer i løbet af det næste år.

HTC Grip_Lifestyle 2

Op til halvanden dag på én opladning

Grip kommer med et batteri på 100mAh og til almindelig hverdagsbrug holder Grip op til 2,5 dag på en enkelt opladning. Grip kan klare op til fem timer, når den integrerede GPS er tilsluttet, og her tracker fitnessarmbåndet din rute, distance, tempo og forbrændte kalorier. Endvidere kan Grip forbindes til et udvalg af eksterne pulsmålere, inklusiv Under Armour A39.

Synkroniserer automatisk med UA Record

Grip synkroniserer automatisk dine data med Under Armours fitnessplatform UA Record, hvilket gør det muligt efterfølgende at analysere din træning samt få input fra andre brugere. Her kan du blandt andet blive inspireret af professionelle atleter, ernæringseksperter og trænere samt støtte dine venner i at nå deres mål og deltage i interaktive udfordringer.

HTC Grip bliver tilgængelig farverne Deep Teal/Lime, og udrulningen starter sammen udvalgte retailere i Nordamerika i løbet af foråret 2015. Tilgængelighed i andre regioner vil blive kommunikeret i takt med udrulning.

Noter

1 Den amerikanske fitnessgigant, som i februar 2015 opkøbte Endomondo og MyFitnessPal

2 IP57, vandtæt på 1 meters dybde i op til 30 minutter

3 iOS 7, Android 4.3 og senere

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here