Nyheder

HTC ONE hædret

HTC opnåede i dag yderligere anerkendelse for den anmelderroste HTC One, da de modtog den prestigefyldte EISA Award for “Best European Advanced Smartphone 2013-2014”. EISA juryen begrunder bl.a. prisen med, at HTC One fortsætter med at være et skridt foran konkurrenterne indenfor både design, foto og lydoplevelse. Dette skyldes bl.a. det slidstærke aluminiumsdesign, den 4,7” Super LCD-skærm med fuld HD og de avancerede billedbehandlingsmuligheder, herunder den unikke Zoe-funktion.

Medlemmerne af juryen beskrev HTC One som “the smartphone that everyone else will aim to beat in the future”, og anerkendte samtidig HTC One for sin Sense-oplevelse, der “byder på en unik brugeroplevelse, herunder BlinkFeed, der fylder startskærmen med en personlig stream af nyhedskilder, opdateringer fra sociale netværk, fotos og videoer”.

EISA juryen var desuden imponeret over kvaliteten af HTC Ones kamera og hæftede sig især ved HTC One’s 4 megapixel kamera, der indeholder en billedsensor kaldet UltraPixel med stærkt forbedret lysfølsomhed, optisk billedstabilisering[1], makro-funktion og HDR support. Derudover findes der adskillige præ-installerede foto apps, som bl.a. HTC Zoe, der optager op til 20 billeder samt en 3-sekunders video på én gang, og gør dine favorit-øjeblikke til levende minder. De to stereofronthøjttalere understøttes af intet mindre end Beats Audio, og leverer tilsammen en uovertruffen lydoplevelse. HTC One er i sandhed noget helt specielt!

“Vi er utrolig glade for, at HTC One fortsætter med at blive anerkendt som den bedste smartphone på markedet, selv seks måneder efter lanceringen”, siger Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic. “Vi er engagerede i fortsat at ændre og drive smartphone-industrien fremad, og denne pris er en hyldest til vores designere og ingeniører, der vil fortsætte med at arbejde hårdt for at udvikle banebrydende produkter, der vil bringe industrien ind i en ny æra af mobil kommunikation og underholdning.”

HTC One har modtaget adskillige priser og udmærkelser siden lanceringen i februar 2013, herunder GSMA’s “Best Mobile Handset, Device or Tablet” på MWC 2013, Computex Taipei Gold Medal award for Design & Innovation, samt et væld af topanmeldelser og redaktionelle udmærkelser overalt i verden. EISA-prisen 2013 kommer i forlængelse af prisen til HTC One S, som sidste år blev kåret til ”The best social media phone” af netop EISA.

Comment here