Nye mobiltelefonerNyheder

HTC One M8s

Først lancerer man en ny topmodel (M9)- og kort tid efter giver man det forgående model et facelift?! Den nye HTC One M8s bliver opdateret med et nyt kamera, 64 bit-processor og et større batteri. Smartphonen rammer de danske butikker næste uge til en vejledende udsalgspris på 3.799 DKK og kan bestilles hos Telenor i dag.

Med den nye HTC One M8s puster HTC nyt liv i sidste års prisvindende topmodel og relancerer smartphonen med et nyt kamera, 64-bit processor og et endnu større batteri på 2840 mAh. HTC One M8s giver samme premium-oplevelse, man kender fra de dyre smartphone-flagskibe, men i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Med HTC One M8s får man blandt andet samme lækre design i børstet aluminium, en enkelthåndsvenlig 5-tommer skærm i det holdbare Gorilla-glas og det seneste Android 5.0 Lollipop-styresystem fra Google.

– HTC One M8s er den perfekte smartphone til de danskere, som ønsker de kvaliteter, der karakteriserer et smartphone-flagskib. HTC One M8s oser af kvalitet, luksus og robusthed, og det kan man mærke fra første gang, smartphonen rammer håndfladen. Du finder sjældent en smartphone, der ligger så godt i hånden, siger Jan Costa Thiele, som er nordisk områdechef i HTC.

13 megapixels og lyd i Boomsound-kvalitet

Den nye HTC One M8s kommer med et primært kamera på 13 megapixels og et frontvendt kamera på fem megapixels, der med sin lysstærke optik sikrer brilliante selfies. Smartphonen kommer samtidig med kamera-softwaren HTC Eye Experience, som byder på nye og kreative måder at tage billeder med sin smartphone.

Lyden bliver leveret af HTC Boomsound, der med sine to stereohøjtalere giver storartet lyd til smartphonen og placeringen af højtalerne på hver sin side af skærmen sikrer, at lyden bliver afspillet direkte i din retning. Smartphonen kommer med en Qualcomm Snapdradon 615 Octa-Core 64 bit-processor og et batteri på 2840 mAh, der giver god tid til browsing og streaming af film og spil.

En personlig brugeroplevelse

HTC One M8s kommer med den seneste Android Lollipop 5.0 samt HTC Sense 6.0. Den dedikerede nyhedslæser Blinkfeed skaber et godt overblik over dine sociale kanaler og seneste nyheder, mens Motion Launch giver hurtig adgang til de funktioner, du oftest bruger. Eksempelvis kan du besvare et opkald ved blot at løfte smartphonen op til øret.

Skal du flytte alt indhold fra en anden Android-smartphone eller en iPhone, kan du bruge HTC Switch, som flytter dit indhold over på din nye smartphone i løbet af et øjeblik.

HTC One M8s kommer med 16GB intern hukommelse, og har du brug for mere plads, kan du udvide hukommelsen med op til 128 GB med et microSD-kort.

Pris og tilgængelighed

HTC One M8s kan købes i de danske butikker fra næste uge til en vejledende udsalgspris på 3.799 DKK. Den kan dog allerede købes i Telenors webshop i dag. HTC One M8s bliver tilgængelig i farven Gunmetal Grey.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here