Branchenyt

HTC One vinder atter en pris

Mens uret tikker ned til den 25. marts, hvor HTC lancerer den nye HTC One, ja så høster den ”gamle” One stadig en hel del priser. Senest iF Gold Product Design Award. HTC One blev en del af eksklusiv gruppe af produkter, som blev hædret i dette års konkurrence, hvor vinderne modtager det anerkendte iF-mærke der er kendetegnet for produkter i fremragende design og kvalitet. Juryen gennemgik mere end 4.600 produkter, før de udvalgte 75, der i deres øjne bedst repræsenterer smukt og gennemført design.

Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic, udtaler; “Da vi skabte HTC One, ønskede vi, at telefonen skulle være elegant og eksklusiv både indeni og udenpå. HTC’s designteam har, med udviklingen af HTC One, formået at genopfinde smartphonen. Telefonen kombinerer banebrydende teknologi med førsteklasses design, og den har understreget HTC’s position som førende producent af design- og kvalitetsprodukter. HTC One har høstet global ros fra både vores kunder og anmeldere, hvilket er en stor hyldest til de dygtige designere og ingeniører, der har skabt denne fantastiske smartphone.”

iF Design er netop gået live med en online udstilling på deres website, der har til formål at fremvise de vindende produkter, inklusiv HTC One, som vandt inden for kategorien telekommunikation. HTC One blev kåret som årets vinder af iF Gold Product Design Award på baggrund af en række kriterier, herunder designkvalitet, håndværk, valg af materialer, innovationsgrad, miljøvenlighed, funktionalitet, ergonomi, sikkerhed, brand-værdi, branding og universelt design.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here