Nyt tilbehør

HTC Re

Træd ud af kameraets skygger, og lad intet begrænse dig med RE, HTC’s nyeste fotografiske innovation. RE redefinerer hele point-and-shoot-konceptet ved at være et lille håndholdt kamera, der giver dig mulighed for naturligt at forevige og fuldt ud opleve øjeblikket gennem video og fotografi, uden at noget kommer i vejen.

RE har et fortrinligt og unikt cylinderformet design, der er som skræddersyet til din hånd, og indeholder en indbygget grebssensor, der øjeblikket aktiverer kameraet, når du tager det op – tænd/sluk-knappen er fortid. Den ene udløserknap skal blot trykkes på én gang for at tage fotos og holdes inde i nogle sekunder for at optage en video, så du ikke spilder tid på at skifte mellem tilstande.

RE suction cup

Ved hjælp af en højopløselig 16 MP CMOS-sensor, videooptagelse i fuld HD (1080p), vidvinkelobjektiv med 146 grader og optagelse i slowmotion og tidsforkortelse kan RE

forevige øjeblikke, der overgår din fantasi. RE-appen indeholder en live fjernsøger, der giver dig mulighed for at planlægge det perfekte motiv og se det hele på din smartphone eller skifte til album- og afspilningsvisning for at gennemgå de billeder og videoer, der allerede ligger på kameraet. Eftersom der ikke er nogen grænser for livets eventyr, sikkerhedskopierer appen også alt på din smartphone eller i skyen automatisk, så du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for plads eller gå glip af et billede. Desuden tilbyder RE snart videostreaming i realtid på YouTube, så du kan leve i øjeblikket og samtidig dele det på din YouTube-kanal. RE-appen vil kunne fås til både Android og iOS1.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here