Branchenyt

HTC Touch

Som vi tidligere fortalte i denne uge, så vil HTC lancere en større nyhed i dag – og som forventet er det HTC´s iPhone konkurrent der har fået navnet Touch. Den nye HTC Touch betjenes næsten udelukkende som LG Prada og Apple iPhone med en finger og en touchscreen.

HTC Touch benytter Windows Mobile 6, men HTC har sat sin egen brugerflade henover, som med ikoner a la LG Prada og Apple iPhones er optimeret til fingerbetjeningen. Ligesom i en iPhone kan en Touch bruger også benytte en 3D menu, ved at køre fingeren henover displayet.

Hvad er bedre end en iPhone konkurrent? Når man kan købe den nye HTC Touch længe før Apple lancerer deres iPhone på disse breddegrader, og derfor er en af de bedste nyheder fra HTC den, at den nye Touch allerede dukker op i butikkerne i denne måned.

Vi skal selv prøve den nye Touch på torsdag, og vender selvfølgelig tilbage med vores første indtryk samt en række billeder. Indtil dag må vi bare se frem til vores møde af den 112 g lette Touch der godt nok har WiFi og BT 2.0 samt et 2-megapixel kamera om bord, men desværre mangler 3G.

Vores gode ven Gears fra coolsmartphone.com, har allerede testet den nye HTC Touch, og du kan læse hans første indtryk http://www.coolsmartphone.com/article724.html .  Du kan selv “prøve” nyheden http://www.htctouch.com/

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here