BranchenytNyheder

HTC Touch Diamond får prisen ”European Smart Phone 2008-2009

nHTC’S flagskib, HTC Touch Diamond, har fået tildelt prisen “European Smart Phone 2008-2009” af medlemmerne i EISA, European Imaging and Sound Association.

bEISA er en forening skabt af ledende livsstils- og gadgetmagasiner i Europa. Foreningen estår af 49 medlemmer, som er fordelt på 18 europæiske lande. Touch Diamond fik tildelt prisen af medlemmerne i EISA på grund af sit innovative design og sine mange funktioner.

“Vi er meget stolte over, at EISA har tildelt os “European Smart Phone 2008-2009”, siger Peter Frølund, nordisk salgs- og marketingdirektør for HTC. “HTC er dedikeret til innovation og Touch Diamond sætter nye standarder for mobilteknologi. Diamond har bevist, at man kan få mange funktioner lagt ind i et flot og slankt design uden at gå på kompromis med de basale mobiltelefonfeatures”.

”At give en EISA-pris til et produkt kræver at produktet er noget helt særligt. Derudover kræver det, at flertallet af medlemmer i EISA i deres respektive lande har testet produktet og givet det topkarakter”, lyder det fra det danske EISA-medlem Brian Dixen. ”Og der er ingen tvivl om at HTC Touch Diamond opfylder alle betingelserne”.

”Med HTC Touch Diamond har vi satset benhårdt på at nå den private forbruger der vil have en mobiltelefon, der kan mere end blot at ringe og sende sms’er uden at gå på kompromis med design. Den store interesse for HTC Touch Diamond fra alle salgskanaler i Danmark og salget de første 2 måneder viser, at vi har ramt rigtigt”, siger Peter Frølund.

Comment here