Nye mobiltelefoner

HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2

OGSÅ HTC har en række spændende nyheder i Barcelona, og har netop løftet sløret for HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2. De to nye telefoner er skabt med fokus på innovation og enkelhed, unikt design og en intuitiv grænseflade. For HTC har målet været at finde balancen mellem funktion, form og avanceret teknologi for at personliggøre kommunikationen og den mobile internetoplevelse.

“HTC Touch Pro2 og HTC Touch Diamond2 introducerer en mobil kommunikationsoplevelse, der forenkler måden vi kommunikerer med andre på, hvad enten det er gennem tale, tekst eller e-mail”, siger Peter Chou, præsident og CEO for HTC.

“HTC leverer avancerede og sofistikerede mobiltelefoner, som forenkler folks dagligdag ved at forbedre deres måde at arbejde og kommunikere på.”

HTC TOUCHFLO 3D BEDRE INTEGRERET MED WINDOWS MOBILE

HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2 anvender HTC’s seneste version af TouchFLO 3D brugergrænseflade. TouchFLO 3D er blevet yderligere integreret med en skræddersyet version af Windows Mobile 6.1, hvilket giver en endnu mere sammenhængende brugeroplevelse. TouchFLO 3D bringer informationer, indhold og indstillinger helt tæt på brugeren og gør det let og intuitivt at anvende telefonen.

Det gælder f.eks. hurtig og direkte adgang til kontakter, tekst- og billedbeskeder, mail, fotos, musik og vejrudsigter. Telefonens bedre skærmteknologi og større berøringsfølsomme områder på touch-skærmen gør det endnu lettere at anvende de mange funktioner.

”Når Danskerne vælger mobiltelefon i dag, vil vi kunne have hele vores liv, vores kommunikation og alle vores kontakter med andre mennesker med os. For nogle er det muligheden for at kunne have hele sit sociale netværk med i lommen som tæller, og for andre ligger vægten på de professionelle funktioner. Men det vigtigste er, at brugervenligheden følger med de mange funktioner: Vi vil kunne det hele, men det skal være enkelt og ligetil at bruge,” siger Peter Frølund, Nordisk salgs- og marketingsdirektør for HTC.

Comment here