Nye mobiltelefoner

HTC Touch HD

HTC har afsløret sin seneste model; HTC Touch HD. HTC Touch HD integrerer en stor 3,8 tommers widescreen VGA-skærm, et standard 3,5 mm stik til hovedtelefoner og et 5 megapixel kamera med autofokus. Med vægten lagt på underholdning og mobilitet kommer HTC Touch HD til at sætte en ny standard for, hvordan man oplever medier på sin mobil.

HTC Touch HD kombinerer høj ydelse med det stilfulde og smarte design, som har gjort HTC førende inden for udvikling af mobile enheder. Den store 3,8 tommers widescreen VGA-skærm giver billeder en forbløffende skarphed og klare farver og gør det til en fornøjelse for brugeren at se film, surfe på nettet eller bladre gennem billeder taget med mobilens 5 megapixel autofokus kamera.

Den smarte nye enhed benytter også HTC’s flotte TouchFLO 3D brugerflade, hvor man med touchskærmen nemt får direkte adgang til de kontaktpersoner, beskeder og det indhold, som er vigtigst for en. Et standard 3,5 mm stik til hovedtelefoner tillader, at man kan bruge sine yndlings-hovedtelefoner, hvis man går op i den bedst mulige lydkvalitet, når man hører musik.

“I dag har vi adgang til HD-tv og bredbånd i hjemmet – og hvorfor skulle vi ikke også have det, når vi er ude af huset? Med Touch HD kan vi tage vores internet og medieadgang med, når vi er væk hjemmefra, på forretningsrejse eller i byen med vennerne. Nu behøver man ikke længere nøjes med et ”halvt” internet, når man er væk hjemmefra,” siger Peter Frølund, nordisk direktør for HTC

Comment here