Branchenyt

‘HTC Touch Pro 2 allerede til april?

Salgsstarten af den nye HTC Touch Pro 2 er muligvis tættere på end vi i første omgang havde forventet. Og igen er det den engelske online butik Expansys, der nærer spekulationerne om en slagsstart inden ret længe.

Da HTC præsenterede nyheden for nogle uger siden i Barcelona på MWC, var udmeldingen, at Nokia N97 konkurrenten vil komme i butikkerne i første halvår 2009. Men som nævnt, så melder Expansys ud, at man vil være leveringsdygtig fra den 17. april – og set er som bekendt inden ret længe.

HTC Touch Pro2 har et unikt design, der er udviklet med tanke på at skabe de optimale arbejdsbetingelser for den professionelle bruger. TouchFLO 3D giver let adgang til de mange funktionaliteter bl.a. adgang til at se al kommunikation til og fra en person på helt ny måde, som giver et hurtigt overblik over samtaler, beskeder og e-mails.

HTC Touch Pro2 kommer med en højt opløselig 3.6” widescreen VGA-skærm, der giver den ultimative læseoplevelse og et stort fingervenligt QWERTY-tastatur, der øger produktiviteten for den bruger, som skriver mange e-mails på farten.

Comment here