Branchenyt

HTC Touch Pro2 hos T-Mobile til juni

TYSKE T-MOBILE HAR annonceret, at man inden ret længe er klar med de seneste nye HTC-modeller, dvs. HTC Touch Pro2 og Touch Diamond2. Som altid, re-brander T-mobile mange af sine smartphones, så hos T-Mobile kommer nyhedee til at hedde MDA Vario V og MDA Compact V. Men det er ikke så meget det faktum, at T-mobile lancerer disse modeller, men mere det faktum, at T-mobile forventer at kunne levere disse nyheder til juni.

Vi forventer derfor, at HTC snildt kan holde sin plan om at lancere nyheder i HTC dress som annonceret i Barcelona, dvs. Diamond2 i begyndelsen af 2. kvartal og Touch Pro2 senest i begyndelsen af sommeren. HTC Touch Diamond2 og HTC Touch Pro2 anvender HTC’s seneste version af TouchFLO 3D brugergrænseflade. TouchFLO 3D er blevet yderligere integreret med en skræddersyet version af Windows Mobile 6.1, hvilket giver en endnu mere sammenhængende brugeroplevelse.

 TouchFLO 3D bringer informationer, indhold og indstillinger helt tæt på brugeren og gør det let og intuitivt at anvende telefonen. Det gælder f.eks. hurtig og direkte adgang til kontakter, tekst- og billedbeskeder, mail, fotos, musik og vejrudsigter. Telefonens bedre skærmteknologi og større berøringsfølsomme områder på touch-skærmen gør det endnu lettere at anvende de mange funktioner.

Comment here