Branchenyt

HTC TyTN II i butikkerne i begyndelsen af oktober

Nu skulle det være så sikkert som det overhoved kan være – i begyndelsen af oktober, lander HTC´s ”se-her-jeg-kan-bare-det-hele-business-mobilen” i de danske butikker. Der er selvfølgelig tale om den nye TyTN II. Først oplevede vi en hype omkring Nokias N95 der blev efterfulgt af iPhone euforien.

Men nu – nu kan den ægte road warrior, den såkaldte travle forretningsmand eller kvinde glæde sig – for dem falder julen i år allerede til oktober. Vores egen chefredaktør er konstant på farten, og han ved, hvad der skal til, for at have den ultimative business phone med på både de korte og lange forretningsrejser.  Skal vi ikke bare nøjes med at sige, at han har svært ved at skjule sin begejstring for den nye TyTN II.

Vi ser meget frem til en test af den nye TyTN II, men glæder os, at vi allerede nu kan bringe en lang række billeder af HTC´s nyeste kreation. Du finder disse – som altid – i vores billedgalleri. Lige så snart en endelig testdevice lander på redaktionen, vender vi stærkt tilbage med vores 1st test. Stay tuned – same channel.’

Comment here