BranchenytNyheder

ID1 forhandles fra i dag hos Telia som det eneste teleselskab

Den nye, danske smartphoneproducent ID2ME lancerer i dag deres første smartphone ID1. Med en innovativ tilgang tager ID1 kampen op mod den gængse måde at betjene sin smartphone på.

ID1 introducerer nemlig en helt ny måde at betjene sin telefon, end vi er vant til. Fra startskærmen ’swiper’ man simpelthen den ønskede app-kategori frem, som vises ved et ’hjul’, hvorfra man vælger den ønskede app. ID1 giver endda feedback ved hjælp af små vibrationer, så man kan betjene den uden at se på den. Tanken er, at telefonen let skal kunne betjenes med en enkelt finger:

”Vi vil godt gøre tingene lidt anderledes i Telia, og det vil folkene bag ID2ME også. Den nye brugerflade er et glimrende eksempel på den innovative tankegang, og derfor har vi valgt at tage den i sortiment. Vi tror på, den vil blive taget godt imod især hos den yngre målgruppe,” siger Jesper Lylloff, produktansvarlig hos Telia.

”ID2ME har desuden valgt at gøre det muligt for ID2ME at udvikle sig henover tid, fordi den aldrig forlader beta-stadiet. Det betyder, at andre vil kunne udvikle på telefonen, og det bliver spændende at følge, hvad det bringer med sig,” slutter Jesper Lylloff.

ID2ME_ID1_Front

Læs mere på telia.dk/ID1. ID1 fra ID2ME kan nu købes online i Telia-butikker landet over.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here