Branchenyt

Igen Nokia 5310 XpressMusic den mest solgte hos Telia

FOR 4. MÅNED i træk sidder Nokias 5310 XpressMusic-model solidt i førersædet på Telias liste over de mest solgte mobiler. Til gengæld lader det til at Sony Ericsson har tænkt sig at holde fast i titlen som det mest repræsenterede mærke. Efter blot en enkelt måned har LG igen sagt farvel til Top 10-listen. Derimod har Sony Ericssons kameramobil K850i med en placering som Telias 9. mest solgte mobil i juni igen fundet vej til listen. Samsungs U700-model er dermed igen alene om at give Nokia og Sony Ericsson kamp på placeringere.

Top 10 mobiler juni 2008 hos Telia

1.                         Nokia 5310 XpressMusic

2.                         Nokia 6500 Classic

3.                         Nokia 6300

4.                         Sony Ericsson W890i

5.                         Sony Ericsson W660i

6.                         Sony Ericsson W910i

 7.                        Sony Ericsson W350i

8.                         Samsung U700

9.                         Sony Ericsson K850i

 10.                      Nokia N73

Den eneste nyhed på listen i juni måned er Sony Ericssons W350i-model, som endnu en gang gør musik på mobilen til en enkel og lækker oplevelse for både fingre og øregange.

 ”W350i hører ikke til blandt Sony Ericssons topmodeller. Men når det er sagt, så er det bestemt en mobil med en god blanding af smart design og mulighed for gode musikoplevelser. Specielt tasterne til musikafspilleren, som er rykket helt ud på mobilens klap, gør den rigtig brugervenlig og unik i udseendet,” siger Rune Fick Hansen, pressechef i Telia.

Sommer på mobilen

Også i juni måned er det Sony Ericsson, som igen med specielt sine kameramobiler og en enkelt musikmobil sidder tungt på det mobile internet. Blandt de 10 mest anvendte mobiler på det mobile internet, har der i ikke mindre 25 % af tilfældene været tale om, at forbrugerne har brugt en kameramobil fra Sony Ericsson. Men det er ikke kun mobilernes teknologi, der styrer brugerne ind nettet via mobilen.

”Hos Telia har vi i juni specielt kunne mærke, at sommeren og sommerferien er ved at være over os. Vi kan se, at de brugere, som går på nettet med deres mobiler, har været rigtig interesserede i at besøge de sider, der kan give dem oplysninger om vejr og vind. Særligt DMI´s hjemmeside, som også kan give vejrudsigten for årets sommerferiedestination, har haft rigtig mange besøgende,” siger Rune Fick Hansen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here