BranchenytTablet

iPad Air

Apple har her til aften dansk tid præsenteret den næste iPad-generation. Og aftens eneste store overraskelse er navnet på den nye iPad.

iPad Air.

iPad Air er præcist fremstillet, vejer kun ca. 450 g, er 20 procent tyndere og 28 procent lettere end fjerde generation af iPad, og den har en smallere ramme, så kanterne på iPad Air er meget tyndere – og indholdet ser endnu mere spændende ud. Apple præsenterede også iPad mini med Retina-skærm, så 7,9″ skærmen får lige så mange pixels som 9,7″ skærmen på iPad, hvilket giver knivskarp tekst og detaljer i det samme utrolig tynde og lette design. De nye iPad-modeller er udstyret med den powerfulde og energieffektive A7-processor, der er designet af Apple, med 64 bit arkitektur som i stationære computere, ultrahurtig trådløs teknologi med indbygget Wi-Fi og LTE-mobilforbindelse og det nydesignede iOS 7, som indeholder hundredvis af nye fantastiske funktioner.

“iPad skabte en helt ny oplevelse med mobile computerenheder, og den nye iPad Air er endnu et stort fremskridt. Den er så tynd, let og powerfuld, at man straks fornemmer, hvor stort et fremskridt den er, når man har den i hånden”, sagde Philip Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “iPad Air med 9,7″ Retina-skærm vejer kun ca. 450 g, har den utrolige ydeevne fra iOS 7 takket være Apples 64 bit A7-processor, der svarer til processorer i stationære computere, og har batteritid til en hel dag i verdens letteste tablet i fuld størrelse”.
iPad Air er præcist fremstillet, vejer kun ca. 450 g, er 20 procent tyndere og 28 procent lettere end fjerde generation af iPad, og med en 43 procent smallere ramme er kanterne på iPad Air meget tyndere. iPad Airs Retina-skærm får websider, tekst, billeder og video til at fremstå utroligt skarpt og realistisk, og den nye energieffektive A7-processor har gjort det muligt at gøre batteriet endnu mindre, så det samlede rumfang er 24 procent mindre i forhold til den forrige generation, mens ydeevnen er dobbelt så stor, og batteritiden stadig er på op til 10 timer.

Den nye iPad Air er allerede i butikkerne den 1. november 2013.

De danske priser er som følger:

iPad Air 16GB Wifi

3.699 kr.

iPad Air 32GB WiFi

4.399 kr.

iPad Air 64GB WiFi

5.099 kr.

iPad Air 128GB WiFi

5.799 kr.

 

iPad Air 16Gb WiFi + Celluar

4.699 kr.

iPad Air 32GB WiFi + Celluar

5.399 kr.

iPad Air 64GB WiFi + Celluar

6.099 kr.

iPad Air 128GB WiFi + Celluar

6.799 kr.

 

 

 

 

 

Comment here