BranchenytTablet

iPad står øverst på ønskesedlen

Hvis man fortsat mangler at købe de sidste gaver, er en iPad det oplagte valg. For selvom to ud af tre i dag allerede har en eller flere tablets i husstanden, så ønsker over 60 procent af danskerne sig en tablet i julegave. Det viser en rundspørge blandt 3’s kunder i hele Danmark. Og Apples iPad er kongen. For hele 87 procent af dem, der ønsker sig en tablet, er iPad eller iPad mini den klare favorit.

3 har netop gennemført en undersøgelse blandt deres kunder over danskernes julegaveønsker. Undersøgelsen viser, at tablets er blevet populære hos danskerne. Cirka 60 procent af de omkring 2000 respondenter fordelt over hele landet har på nuværende tidspunkt minimum én tablet i husstanden, og op imod 25 procent ejer mere end én tablet. Men efterspørgslen er stadig stor. Således svarer 63 procent af de adspurgte, at en i deres husstand ønsker sig en tablet i julegave.

”Alle, der ønsker sig en iPad i år skal se at skrue charmen på her i den sidste uge før jul. Vores undersøgelse viser nemlig, at op mod hver fjerde endnu ikke har besluttet sig for, om de vil opfylde det brændende iPad-ønske hos en af deres nærmeste. Og selvom 13 procent allerede har besluttet sig for at forære en tablet i julegave og små 10 procent planlægger at give sig selv en i julegave, så er det stadig langt fra alle, der ønsker sig en tablet, der får besøg af julemanden,” siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef i 3.

Når det så skal besluttes, hvilket tablet det skal være, er der efterhånden en hel del mærker at vælge imellem, men 3’s kunder er ikke i tvivl. I undersøgelsen pegede 87 procent af de adspurgte jævnt fordelt over hele landet på Apples iPad eller mini som de klart foretrukne blandt alle tablets.

Teleselskabet 3 tilbyder de to Apple-gaveønsker sammen med abonnementerne 3Mobilt Bredbånd 1GB, 3Mobilt Bredbånd 10GB og 3Mobilt Bredbånd 40 GB, som fra start giver kunderne adgang til selskabets lynhurtige 3G-netværk med hastigheder helt op til 32Mbit/s. Med næste software-opgradering fra Apple vil der desuden blive åbnet for endnu hurtigere adgang med 4G/LTE.  Den nye iPad kan købes med abonnement uden binding.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here