Nye mobiltelefoner

iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED

Apple har i dag præsenteret iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition i en livlig rød aluminiumfinish for at fejre det over 10 år lange partnerskab mellem Apple og (RED). Dette giver kunder en hidtil uset måde at bidrage til Den Globale Fond på og til at bringe verden et skridt nærmere en aids-fri generation. Specialudgaven (PRODUCT)RED iPhone kan bestilles online i hele verden og fås i butikkerne fra fredag den 24. marts.

“Siden vi begyndte vores samarbejde med (RED) for 10 år siden, har vores kunder haft en betydelig indflydelse på bekæmpelsen af aids, når de har købt vores produkter – lige fra den originale iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition til de nutidige Beats-produkter og -tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch,” sagde Tim Cook, Apples CEO. “Lanceringen af denne specialudgave af iPhone i en smuk rød finish er vores største (PRODUCT)RED-tilbud indtil videre, hvor vi fejrer vores partnerskab med (RED). Og vi kan ikke vente på, at kunderne får den i hænderne.”

“Apple er verdens største virksomhedsdonor til Den Globale Fond og bidrager med over 130 millioner USD som en del af partnerskabet med (RED),” sagde Deborah Dugan, CEO for (RED). “Ved at kombinere den globale rækkevidde af verdens mest populære smartphone med vores indsats for at give adgang til livreddende ARV-medicin i Afrika syd for Sahara har kunder nu en usædvanlig mulighed for at gøre en forskel og bidrage til Den Globale Fond gennem købet af denne nye smukke (PRODUCT)RED iPhone.”

iPhone 7 og iPhone 7 Plus er de bedste og mest avancerede iPhones nogensinde, spækket med unikke innovationer, der forbedrer alle de måder, iPhone bruges på hver dag. Begge telefoner er udstyret med verdens mest populære kamera, der indeholder avancerede kamerasystemer, som tager utrolige billeder og optager fantastiske videoer både dag og nat. De har større kraft og en bedre ydeevne med den bedste batteritid nogensinde i en iPhone, fordybende stereohøjttalere og et bredere farveområdesystem fra kamera til skærm – alt sammen i et vand- og støvtæt design. iPhone leveres med iOS 10, som giver flere udtryksfulde og animerede måder at kommunikere på i Beskeder, nye måder at bruge Siri på med dine yndlingsapps, Kort, Fotos, Apple Music og News med et smukt nyt design samt Hjem-appen, der gør det let og sikkert for dig at opsætte, administrere og styre dit hjem fra ét sted.

(RED)s vigtige arbejde giver adgang til livreddende hiv/aids-programmer i Afrika syd for Sahara, hvor over to tredjedele af verdens hiv-positive befolkning bor. 100 % af hele det beløb, der rejses af (RED), går direkte til Den Globale Fonds hiv/aids-bevillinger, som leverer programmer til test, rådgivning, behandling og forebyggelse, og der fokuseres særligt på at eliminere overførslen af virusset fra mødre til deres spædbørn. Siden (RED) blev grundlagt i 2006, har organisationen genereret over 465 millioner USD til Den Globale Fond, med over 130 millioner USD alene fra Apple.

Priser og tilgængelighed

  • iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition bliver tilgængelig i modeller med 128 GB og 256 GB fra 749 6.699 kr. på Apple.com og i Apple Stores samt fra autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte teleudbydere (priser kan variere). Specialudgaven (PRODUCT)RED iPhone slutter sig til iPhone 7-finisher i jetsort, sort, sølv, guld og rosaguld.
  • Begge modeller af specialudgaven fås i hele verden fra fredag den 24. marts og vil blive sendt til kunder i slutningen af marts i USA og i over 40 lande og regioner, herunder Australien, Belgien, Canada, De Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Hongkong, Italien, Japan, Kina, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Rusland, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Taiwan, Thailand og Tyskland. Brasilien, Chile, Colombia, Indien, Tyrkiet og andre lande følger efter i april.
  • Specialudgaven af iPhone slutter sig til det nuværende (PRODUCT)RED-sortiment, som kunder kan købe året rundt, herunder det komplette udvalg af iPod-produkter, Beats Solo 3 Wireless On-Ear-hovedtelefoner, Beats Pill+ bærbar højttaler, iPhone 7 Smart Battery Case og en række tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch.
  • iPhone SE, den mest kraftfulde telefon med en 4″ skærm, fås fra fredag den 24. marts i modeller på 32 GB og 128 GB, hvor den nuværende kapacitet fordobles og erstatter modellerne på 16 GB og 64 GB, alle med den samme startpris på 3.699 kr. på Apple.com og i Apple Stores.
  • Nye farver på Apple-designede iPhone 7- og iPhone 7 Plus-silikoneetuier, der fås i himmelblå, kamelia og stengrå, samt læderetuier i taupefarvede, safirblå og hindbærfarvede udgaver vil også være tilgængelige på Apple.com og i Apple Stores fra 299 kr.
  • Med Byt til iPhone kan kunder bytte deres gamle smartphone, hvis den er i god nok stand, og få en rabat, som de kan trække fra prisen på en ny iPhone.*
  • Alle kunder, som køber iPhone 7 eller iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition eller iPhone SE fra Apple, får tilbudt gratis personlig indstilling, i butikken eller online*. På den måde kan de få hjælp til at tilpasse deres iPhone ved at opsætte e-mail, vise dem nye apps fra App Store m.m.
  • Alle, der vil lære det grundlæggende, eller komme endnu længere med deres nye iPhone, kan tilmelde sig en gratis workshop i enhver Apple Store.
*Hvor tilgængelig.
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here