Nye mobiltelefonerNyheder

iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Apple introducerede i dag en ny generation af iPhone: iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Den nye iPhone, der er i et nyt glas- og aluminiumsdesign i tre smukke farver fremstillet af det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone, har Retina HD-skærme og A11 Bionic-chip og er udviklet til at give den ultimative oplevelse af augmented reality. Verdens mest populære kamera bliver endnu bedre med et enkelt- og et dobbeltkamera med Portrætlys på iPhone 8 Plus, og som noget nyt kan iPhone oplades trådløst. Begge enheder kan forudbestilles fra og med fredag den 15. september i mere end 25 lande og områder fra og med fredag den 22. september.
“iPhone 8 og iPhone 8 Plus er en ny generation af iPhone, hvor alt det, vi elsker ved iPhone, er blevet endnu bedre,” sagde Philip Schiller, Apples senior vice president of Worldwide Marketing. “iPhone 8 og iPhone 8 Plus er i et nyt glas- og aluminiumsdesign og har nye Retina HD-skærme og A11 Bionic-chip – den smarteste chip nogensinde i en smartphone. iPhone 8 og iPhone 8 Plus, der er udstyret med avancerede kameraer med Portræt-funktion og Portrætlys og videooptagelse i den højeste kvalitet, der er mulig med en smartphone, har trådløs opladning, og alt er AR-optimeret, hvilket ikke er set på nogen telefon før.”
iPhone 8 og iPhone 8 Plus introducerer et smukt bagsidedesign, der er fremstillet af det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone og med finish i tre nye farver: space grey, sølv og guld. Til glasfinishen er der brugt en farveproces i syv lag for at opnå en præcis farvetone og dækkeevne, hvilket giver en flot farvedybde og en farvematchet aluminiumsramme i samme kvalitet, som bruges i luftfartsindustrien, udover at den er vand- og støvafvisende.1

Nye Retina HD-skærme

De nye 4,7″ og 5,5″ Retina HD-skærme med tilføjelse af True Tone tilpasser skærmens hvidbalance, så den passer til det omgivende lys og giver et mere naturtro skærmbillede, som på papir. Den dynamiske wide-gamut Retina HD-farveskærm har den mest nøjagtige farvegengivelse i branchen. Lyden i de nydesignede stereohøjttalere er op til 25 procent højere og har en dybere bas, så både musik, videoer og højttalerkald får en rigere tone.

Introduktion af A11 Bionic

A11 Bionic-chippen, der er den kraftigste og smarteste chip nogensinde i en smartphone, har et CPU-design med seks kerner og to performance-kerner, der er 25 procent hurtigere, og fire effektivitetskerner, der er 70 procent hurtigere end A10 Fusion, og er dermed brancheførende med hensyn til ydeevne og energieffektivitet. En ny anden generations performance-controller kan udnytte alle seks kerner samtidig og giver en op til 70 procent større ydeevne, hvilket giver kunderne mere kraft til at multitaske, uden at batteritiden bliver kortere. A11 Bionic integrerer også en Apple-designet GPU med et design med tre kerner, som leverer en op til 30 procent hurtigere grafikydelse end den forrige generation. Al denne kraft giver mulighed for utrolig ny maskinlæring, AP-apps og fordybende 3D-spil.

Designet til AR

Kameraerne på iPhone 8 Plus er som standard indstillet til at give den ultimative AR-oplevelse. Hvert kamera er individuelt kalibreret med nye gyroskoper og accelerometre for at registrere al bevægelse præcist. AR nyder godt af A11 Bionic-chippen, som leverer tracking i hele verden, scenegenkendelse og en utrolig grafik med 60fps, og billedsignalprocessoren sørger for lysvurdering i realtid. Med ARKit udnytter iOS-udviklere verdens største AR-platform til at udvikle spil og apps, der giver en fantastisk mere fordybende og flydende oplevelse end normalt.

Helt nyt kamera giver bedre billeder og video

Verdens mest populære kamera bliver endnu bedre med et forbedret 12-megapixel kamera med en større og hurtigere sensor, et nyt farvefilter og pixels med større bitdybde. En ny Apple-designet billedsignalprocessor giver avanceret pixelbehandling, bred farveoptagelse, hurtigere autofokus ved svagt lys og bedre HDR-fotos, og True Tone Flash med fire LED-dioder med langsom synkronisering giver mere ensartet belyste baggrunde og forgrunde. Tilsammen giver det fremragende fotos med levende realistiske farver og flere detaljer
Det nye kamera giver også den højeste videooptagelseskvalitet nogensinde set med en smartphone med bedre videostabilisering, 4K-video op til 60fps og 1080p slowmotion op til 240fps. Den Apple-designede videokoder sørger for billed- og bevægelsesanalyse i realtid, så videoen bliver i optimal kvalitet. Med iOS 11 understøtter både iPhone 8 og iPhone 8 Plus HEIF og HEVC, så dobbelt så mange fotos og videoer kan komprimeres op til to gange og lagres.
iPhone 8 Plus har et 12-megapixels dobbeltkamera og introducerer Portræt-funktion med Portrætlys, der giver fantastiske studielyseffekter, således at kunderne kan tage flotte portrætter med en flad dybdeskarphedseffekt i fem forskellige lysstile.
Portrætlys er baseret på omfattende undersøgelser af portrætfotograferingskunsten og -videnskaben og vigtige lysprincipper inden for fotografering. Den bruger dobbelt-kameraet og den Apple-designede billedsignalprocessor til at genkende scenen, skabe et dybdekort og adskille motivet fra baggrunden. Maskinlæring bruges dernæst til at lave ansigtslandemærker og tilføje lys over ansigtets konturer – det hele i realtid – således at kunderne kan udtrykke sig gennem fotografier endnu kraftigere.2

Designet til en trådløs fremtid

Bagsidedesignet i glas giver mulighed for trådløs opladning i verdensklasse. Trådløs opladning fungerer sammen med det etablerede Qi-økosystem, herunder to nye trådløse opladningsmåtter fra Belkin og mophie. Kan købes på apple.com og i udvalgte butikker.
Apple gav os et smugkig på AirPower, et Apple-designet tilbehør til trådløs opladning, der kommer i 2018, som har et stort aktivt ladeområde, således at iPhone 8-, iPhone 8 Plus- eller iPhone X-kunder kan oplade op til tre enheder samtidig, bl.a. Apple Watch Series 3 og et nyt valgfrit trådløs opladningsetui til AirPods.

Med iOS 11, verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder

ARKit ligger bag fordybende oplevelser på iPhone 8 og iPhone 8 Plus. iPhone 8 og iPhone 8 Plus har iOS 11 med en utrolig udvikling af Portræt-funktionen, og nye effekter gør Live Photos sjovere og mere udtryksfulde.
Augmented Reality bliver nu også tilgængelig på flere hundrede millioner iOS-enheder via en ny platform til udviklere, hvor de kan lave apps, der lader brugerne placere virtuelt indhold oven i scener fra virkeligheden. Siri har debut med nye mande- og kvindestemmer og kan oversætte amerikansk-engelsk til kinesisk, fransk, tysk, italiensk eller spansk.
Priser og tilgængelighed
  • iPhone 8 og iPhone 8 Plus fås med space grey-, sølv- og en helt ny guld-finish i de større modeller med 64 GB og 256 GB kapacitet til en pris fra DKK 6.199,00apple.com/dk og kan også fås hos autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte udbydere (priser kan variere).
  • Kunderne vil kunne bestille iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra og med fredag den 15. september, og modellerne vil være tilgængelige fra og med fredag den 22. september i Australien, Østrig, Belgien, Canada, Kina, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Luxembourg, Mexico, Holland, New Zealand, Norge, Portugal, Puerto Rico, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA og Jomfruøerne (USA).
  • iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan fås i Andorra, Bahrain, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Estland, Grækenland, Grønland, Guernsey, Ungarn, Island, Indien, Isle of Man, Israel, Jersey, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Malta, Monaco, Polen, Qatar, Rumænien, Rusland, Saudi-Arabien, Slovakiet og Slovenien fra og med fredag den 29. september.
  • AirPower er kompatibel med iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Apple Watch Series 3 og et nyt trådløs opladningsetui til AirPods,.
  • Apple-designet tilbehør, inkl. etui i skind eller silikone i flere forskellige farver, kan fås fra DKK 299,00. Lightning-docks i farvematchende metallisk finish kan fås fra DKK 399,00.
  • Alle kunder, som køber en iPhone 8 eller iPhone 8 Plus hos Apple, får tilbud om Personlig indstilling, enten i butikken eller online, så de kan få hjælp til at tilpasse deres nye iPhone og få indstillet mail, vist nye apps i App Store og meget mere.4
  • Alle, der vil starte med det grundlæggende eller gå mere i dybden med deres nye iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iOS 11, kan tilmelde sig gratis undervisning på apple.com/today.

Comment here