Branchenyt

iPhone er både på første, anden og tredje pladsen hos Telia

Den kan ses på Telias månedens liste over mest solgte mobiltelefoner, at sidste måned stod i iPhone-lanceringens tegn. Der er således en klar tendens til, at kunderne vælger iPhone, som både er på første, anden og tredje pladsen efterfulgt af Samsungs Galaxy 4 S.

”Det er tydeligt, at kunderne i stor stil efterspørger Apples produkter, og traditionen tro har årets iPhone-lancering været omgivet af masser hype og massiv interesse fra kunderne. Derfor ser vi også iPhone 5S øverst på listen, og de ældre modeller umiddelbart efter i kraft af, priserne er faldet efter lanceringen af 5S. Ved et kig på listen er det også tydeligt at se, at Sony Xperia Z1 er blandt de populære mobiler, og kunderne går efter de bedste specifikationer, herunder 4G, som giver de bedste oplevelser med streaming”, siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Placering Producent Model
1 Apple 5S
2 Apple 5
3 Apple 4S
4 Samsung Galaxy S4
5 Sony Xperia Z1
6 Sony Xperia ZV
7 Samsung S4 Mini
8 HTC One
9 HTC One Mini
10 Samsung Galaxy XCover 2

Næst efter Apple følger Samsungs Galaxy S4, Sonys Xperia Z1, som er topmodellerne fra de to producenter. Derudover er også HTC One og HTC One Mini populære og har i oktober måned erstattet Nokia 301 Black samt Lumia 520 Black på listen.

Frem mod årsskiftet er lanceringerne af nye mobiltelefoner begrænset, men man kan dog se frem til HTC One Max og Google Nexus 5 by LG.

”Det er et strategisk valg fra producenternes side, at der ikke kommer helt så mange nye lanceringer af mobiltelefoner op mod julen. De næste par måneder vil julehandlen være præget af efterspørgslen på iPhone, efterhånden som flere af de nye modeller kommer i løssalg, men vi forventer også en betydelig efterspørgsel efter topmodellerne fra Samsung, HTC og Sony” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør.

 

Comment here