Nyt tilbehør

Jabra HALO: Stilrent headset med både Bluetooth og ledning

GN NETCOM LANCERER nu et stykke dansk design i særklasse – et design, der repræsenterer en ægte teknologisk højdespringer. Jabra HALO er udviklet i et stilrent og tidløst design og kan både tilsluttes via trådløs Bluetooth og almindelig kabel. Takket være den indbyggede lyddæmpende dobbelt-mikrofon får du med HALO dermed både et headset til mobile samtaler og et rigtigt lækkert headset til at høre musik. Den forbløffende lydkvalitet er udviklet af et af verdens bedste team af lyd-eksperter.

Halo er fra fødslen et perfekt valg for kræsne musikelskere, der ønsker at telefonere uden at tage telefonen op ad lommen. Headsettet forbindes trådløst eller via kabel til mobiltelefon.

Det nye headset har et klassisk hovedbøjledesign, der er ekstremt stilrent og fra starten er noget af det mest ultimativt lækre tilbehør, der fås til mobiltelefonen.

Også betjeningen er helt i top. Når headsettet er koblet til, kan man via det trykfølsomme kontrolpanel – som er diskret placeret på siden af headsettet – skrue op og ned for lyden. Og bruger du HALO sammen med en mobiltelefon, så skruer HALO automatisk ned for musikken, når et opkald stilles igennem

Avanceret lydudstyr og mode-outfit i ét

Blandt de mange funktioner er også en intuitiv tænd/sluk funktion, en berøringsfølsom lydstyrkekontrol samt et diskret display til at vise batteri-niveauet og status for tilslutning. Hovedbøjlen vejer bare 80 gram og kan foldes sammen, så du kan tage den med i tasken. HALO er kompatibel med alle afspillere, der har Bluetooth-teknologi (A2DP) eller 3,5 mm. stik. Når din enhed er ”parret” med HALO, forbinder headsettet fremover automatisk, når det kommer inden for trådløs rækkevidde.

Specialeudviklet teknologi fjerner baggrundsstøj

Såvel musikafspilning som opkald nyder godt af GN Netcoms mange teknologier til at fjerne støj i omgivelserne. Den indbyggede avancerede DSP- og Audio Shock-teknologi overvåger lydniveauet i højttaleren og sikrer, at lyden bliver afbalanceret, så du ikke forstyrres af baggrundsstøj – især en stor fordel ved telefonsamtaler. I telefonsamtaler bliver din stemme desuden helt tydelig takket være Noise Blackout, der fjerner omgivende støj fra din mikrofonstemme. Noise Blackout er udviklet af GN Netcom og anvender dobbeltmikrofoner til at opfange lyd, mens intelligent filtrering af baggrundsstøj sikrer topkvalitet i den lyd, der sendes videre.

Jabra HALO vil være i handelen fra maj til en vejl. udsalgspris 799 kr.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here