Branchenyt

Kan HTC overhoved overraske med noget den 25. marts?

Engang imellem føler vi her på mobilbladet.dk, at det med den nye HTC One er lidt som med en skilsmisse. Vi ved den kommer, og vi ved også hvad der kommer til at ske. Den ene afsløring efter den anden er dukket op på nettet, så ret beset har vi meget svært ved at se, hvad HTC egentlig kan præsentere som både vi og dermed du som læser ikke allerede ved. Og nu er den nye HTC One endda dukket på på eBay hvor den sælges.

Men hvad ved vi så?

Vi kender designet. Vi ved at den får en Qualcomm Snapdragon 801 processor der arbejder med 2,3 GHz og har 2GB RAM til hjælp. Skærmen er på 5” og selvfølgelig fuld HD i opløsning. Den interne hukommelse kan udvides med et microSD kort på op til 128 GB(!).

HTC har gjort plads til et Duo-kamera med Ultra-pixel teknologi, vi har Boomsound højtalerne og HTC One anvender et Nano-SIM kort. Jo vi mangler den officielle lanceringsdato og den endelig pris.

Jo, hvis HTC har andet at præsentere; det kunne være en kærkommen overraskelse. Et Smartwatch måske? Det vil vi kunne li. Så nu må vi vente til den 25. marts og se hvad HTC præsenterer.

Comments (1)

  1. Håber da HTC byder på nogle lækkerier, så de kan holde deres top niveau, som de har med vane at gøre.

Comment here