Branchenyt

KAZAM annoncerer strategisk samarbejde med Microsoft

I fredags annoncerede mobilproducenten KAZAM, det første samarbejde med Microsoft med henblik på at udvikle en række Windows-telefoner drevet af Windows Phone 8.1. Målet med KAZAM’s alliance med Microsoft, er udviklingen af en række smartphones med styresystem fra Windows Phone. Samarbejdet tilføjer derudover endnu mere dybde til KAZAM’s produktportefølje, dedikeret til at tilbyde brugerne et udvalg af spændende telefoner til overkommelige priser.

Frank Jensen, COO hos KAZAM Danmark siger: ”KAZAM er begejstret over at kunne annoncere vores første samarbejde med Microsoft. Tilføjelsen af en Windows-telefon til KAZAM’s voksende portefølje er et vigtig skridt for virksomheden, specielt når flere brugere nu kan vælge fordelene og den personlige oplevelse, som Windows Phone 8.1 tilbyder”.

Andrew Bell, regional OEM-direktør: Windows Phone Ecosystem Partners hos Microsoft, tilføjer: “Vi er henrykte over at blive partnere med KAZAM, og vi ser frem til at levere en lang række af Windows-telefoner. KAZAM er et nyt mobilmærke med en frisk tilgang, som komplimenterer den mere personlige oplevelse af en Windows-telefon. Hvad enten det er til arbejde eller spil, så vil folk over hele Europa have glæde af at have en Windows kvalitetstelefon fra KAZAM til en overkommelig pris”.

KAZAM Thunder 340W drevet af Windows Phone 8.1 tilbyder:

  • Gratis KAZAM udskiftning af smadret skærm*
  • Farve: Sølvmetal
  • En 4.0” TFT Touchscreen Display, WVGA IPS (480 x 854)
  • 5MP bagsidekamera / VGA forsidekamera, HD (720P)            Optagelse & Playback
  • 1500mAh batteri
  • Dual SIM – kapacitet
  • 4Gb Oplagring & 512MB RAM
  • 1.2Ghz Quad Core Processor

KAZAM Thunder 340W har en vejledende udsalgspris på 699 Kroner.

* Garantien på skærme løber over 12 måneder fra købsdato, brugere har mulighed for én skærmudskiftning i den periode.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here