CES 2014

Klappen gik ned for Hollywood instruktør Michael Bay

Meget kan ske, når man holder en live pressekonference. Og noget ud over det sædvanlige skete mandag aften i Las Vegas, da Samsung præsenterede alle sine nyheder.

Da Samsung skulle præsentere deres nye buede TV skærme, havde man inviteret Hollywood instruktøren Michael Bay der har instrueret film som ”Armageddon” og ”Transformers” på scenen – men efter kun to usammenhængende sætninger, vendte Michael Bay om og forlod scenen. Til stor overraskelse for både de tilstedeværende journalister og Samsungs  EVP Joe Stinziano, der nu stod alene på scenen.

Men hvad var der sket?

Michael Bay forklarede selv på sin egen blog, hvorfor han forlod scenen. Teknikken strejkede dvs. hans telepromter, altså den tale han skulle holde, gik i stå – og hvad skal man så sige når man ikke ved hvad man skal sige?

Selverkendelse er altid en god ting, og Michael Bay starter da også sin forklaring med ” Wow! I just embarrassed myself at CES”. Ingen grund til oversættelse vil vi mene…

Men det er faktisk ikke første gang, det ikke gik for Michael Bay som man forventede. Tilbage i 2009 skulle han tale på CTIA om LG’s promotion af Transformers 2, og brillerede med at sige, at han ikke vidste ret meget om mobiltelefoner og faktisk bruger han selv en billig Samsung model, som Michael Bay tog frem af lommen og viste – på en LG pressevent.

 

Comment here