Nye mobiltelefonerNyheder

KODAK IM5

Hvis du er lidt ældre, så kender du med garanti Kodak; det var dengang man købte film. Satte dem ind i et kamera og så tog man på ferie og først når man kom hjem, vidste man, hvordan billederne var blevet. Altså når man filmene fremkaldt. Det  var dengang.

Men Kodak eksisterer stadig og nu annoncerer Bulitt Group der også på licens laver Catphones, lanceringen af Kodak IM5 smartphone (IM5), en 5″ android smartphone, der er lige så nem at bruge, som den er smart.

Den enkle, intuitive brugergrænseflade giver hurtig og nem adgang til nøglefunktioner som f.eks. opkald, sms, kamera og kontakter.  Den avancerede fjernstyringssoftware giver også pålidelige venner og familie mulighed for at give hjælp, hvis det er nødvendigt, via en PC eller tablet.

Kodak

Som man kunne forvente fra Kodak, er fotografering central for telefonens tiltrækningskraft, og IM5 tager, gemmer, deler og udskriver fotos hurtigt og enkelt. 13MP hovedkameraet med autofokus har en unik billedstyringssoftware, der med et tryk på en knap giver brugerne mulighed for hurtigt at redigere fotos og enten vise dem på enheden, dele dem på de sociale medier eller udskive dem med en skræddersyet app, der er kompatibel med hjemmeprintere og mange populære kommercielle printerfaciliteter (tilgængelig i deltagende lande).

Oliver Schulte, CEO for Bullitt Mobile, udtaler: “Det her er en telefon for forbrugere, der værdsætter værdien og arven fra Kodak-mærket. Den ser godt ud, er nem at bruge og giver en reel værdi for pengene.”

Den er målrettet mod forbrugere, der ønsker en smartphone, der er nemmere at bruge end den, de bruger nu (eller får tilbudt), så IM5 betjener et markedssegment, der – indtil nu – er blevet dårligt betjent af mobiltelefonproducenter.

Eileen Murphy, VP Brand Licensing hos Kodak, tilføjer: “For mange hukommelser forbliver på mobiltelefonerne, ofte fordi processen med at dele dem er for kompliceret for brugerne. Derfor er vi gået sammen om IM5, den første enhed i en række mobile produkter, der tager vores arv og erfaring med fotografisk teknologi og kombinerer dem med Bullits ekspertise i design af enheder af høj kvalitet til en specifik målgruppe.”

 

Komplet specifikation for Kodak IM5 smartphone:

Skræddersyet, intuitiv brugergrænseflade

Fjernstyringssoftware

Dedikeret app store med håndplukket udvalg af apps

Octa-core 1,7 GHz processor

5″ fuld HD-skærm

13 MP bagsidekamera med AF og blitz, 5MP forsidekamera

8 GB ROM 1GB RAM (kan udvides til 32 GB via Micro SD)

Kodak IM5 fås i hvid eller sort og vil være tilgængelig over hele verden, startende i Europa i slutningen af første kvartal 2015.

Comment here