Nyheder

Nu kommer Samsung S9 og S9+ i 3’s butikker

Det længe ventede flagskib fra Samsung lander nu på 3’s hylder. Fra og med i morgen vil Samsung Galaxy S9 og S9+ nemlig være tilgængelig på 3.dk, hos 3’s kundeservice eller i alle 3’s butikker i udvalgte farver. Telefonerne er kommet godt fra start i pre-sale, og anmeldere har rost telefonen til skyerne. 3 venter sig også meget af den nye telefon med skarpere billeder og bedre lyd end nogensinde.

Salget af den nye Samsung Galaxy S9 og S9+ er gået rigtigt godt allerede i pre-sale. Den sælger på samme niveau, som da vi lancerede S8 og S8+, og det er en virkelig god start. Det hænger sammen med, at vi har en ekstremt skarp pris – så vi forventer os meget af lanceringen i dag”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 og fortsætter:

”Det, vi ser, er, at de to modeller er lige populære – så det fordeler sig faktisk fifty-fifty. Farvemæssigt er den mest populære er den sorte, på andenpladsen kommer den blå, og på tredjepladsen kommer den lilla”.

Skarp pris

Samsung Galaxy S9 og S9+ kan fås til nogle meget konkurrencedygtige priser hos 3. De nye modeller vil være tilgængelige med en række abonnementer hos 3. Eksempelvis kan Samsung Galaxy S9 købes hos 3 med et Fri Tale 10GB 3LikeHome-abonnement for kun 189 kr. pr. måned i 30 måneder for telefonen og 150 kr. pr. måned for abonnement med seks måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 6.670 kr. inkl. oprettelse.

Kontantpris uden abonnement er 6.699 kr.

Her kan du se og købe den nye Samsung Galaxy S9 og S9+:

https://www.3.dk/mobiler-tablets/mobiler/samsung-galaxy-s9–s9/

 Find din nærmeste 3Butik her:

https://www.3.dk/om3/find-butik/

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here