NyhederTablet

Lenovo præsenterer nye tablets

Lenovo har udviklet TAB S8 til dem, der leder efter en stilfuld, slank og prisbillig Android-tablet. Skærmen på den nye 8” tablet har en opløsning på 1920 x 1200 og er skarpere end Full HD, mens teknologien i One Glass Solution-touchpanelet giver en krystalklar oplevelse. Tablettens smalle kant og det mørke frontpanel giver TAB S8 et stilfuldt look. Der er indbygget et 1,6 megapixel HD-kamera i tablettens frontpanel, som giver mulighed for at videochatte. Vender man TAB S8 om på bagsiden, vil man opdage et 8 megapixel kamera. Den lave blænde på f2,2 sikrer, at man kan tage skarpe fotos selv i dæmpet lys. De præinstallerede apps, som SHAREit, giver en nem og sikker fotografering og fildeling.

Lenovo TAB S8 er Lenovos første 8” Android-tablet med Intel-processor skabt til at give brugerne en masse indhold og kraft uden at gå på kompromis med bærbarheden. Takket være en Intel Atom Z3745-processor med Intel® Burst Performance Technology sørger TAB S8 for at tilpasse kraften i ydeevnen med de opgaver, man sidder med. På den måde maksimeres batteritiden uden at gå på kompromis med hastigheden i det tynde og lette design. TAB S8 vejer kun 300 gram og er 79 mm tyk, næsten lige så tynd som en kuglepen.

Yderligere features inkluderer valgfri højhastigheds LTE-forbindelse (4G) (baseret på Intel® XMMTM 7160) og Wi-Fi, op til 7 timers batteritid og 64-bit kompatibilitet. TAB S8 kører på Android 4.4 KitKat inklusive 2GB RAM, 16GB lagringsplads, Bluetooth 4.0 og Dolby® dual fronthøjtalere. Farverne varierer efter region og kommer i ibenholt, gul, perlehvid og midnatsblå.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here