CES 2014Nye mobiltelefonerNyheder

Lenovo Vibe Z

For ikke at drukne i de mange nyheder når CES åbner i morgen officielt, så har specielt computer producenterne, der også har et ben i Smartphone-marked, valgt at løfte sløjret af Smartphone nyhederne her i weekenden. I går kunne vi fortælle her på mobilbladet.dk om nyhederne fra Acer og i dag er turen kommet til Lenovo.

Den nye Lenovo Vibe Z er en 4G-mobil med et 5,5” stort display med en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel. Processoren er en Snapdragon 800 Quadcore der arbejder med 2,2 GHz. Men det er ikke kun det indvendige der er stærk. Vibe Z er nemlig også kun 7,9 mm tynd.

Vibe Z har 2GB RAM og en intern hukommelse på 16GB der dog kan udvides. Batteriet er på 3.000 mAh der skulle give kraft til 13 timers taletid. Vægten er angivet til 147 gram og af styresystem anvender Lenovo Android-platformen; Android 4.3.

Kameraet er på 13MP mens kameraet i fronten immervæk skyder med 5 MP i opløsning. Desværre er der ingen aktuelle planer om en lancering på vores kanter, idet Vibe Z indtil videre skal lanceres i en række asiatiske og arabiske lander. Prisen er angivet til 549$ – altså ca. 3.300 kr.

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here