Branchenyt

LG F70 kommer til landet

Det behøver ikke altid koste kassen at eje en 4G-smartphone.

LG  lancerer nu den nye 4G-mobil LG F70 i Danmark. Efterfølgeren til Optimus F5 er udstyret med en større skærm, bedre batteri, Quad-core processor og den seneste version af Android. Desuden har F70 en række nye og smarte funktioner, der gør den både enkel og sjov at anvende.

I 2013 lancerede vi vores første 4G-smartphone på markedet i form af Optimus F5. Nu er vi ovenud glade for at kunne lancere F70, som er den perfekte efterfølger i F-serien”, siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for Mobile Communications hos LG Electronics. Den store 4,5 tommer skærm kombineret med et rigtigt kraftfuldt batteri gør, at du kan have stor glæde af din 4G-forbindelse og desuden anvende mobilen længere uden at skulle lade den op.

LG F70 er udstyret med LG’s nye Knock Code funktion, der nemt kan vække og låse telefonen opved at ’trykke’ 4 forskellige steder på skærmen. Naturligvis indeholder F70 også alle de andre funktioner fra 2014 såsom Guestmode, QMemo, Quick Remote og Plug&Pop. Med Guestmode kan du oprette to forskellige slags låsemønstre på telefonen. Det ene mønster låser telefonen helt op, mens det andet mønster kun giver begrænset tilgængelighed uden adgang til eksempelvis SMS eller e-mails.

LG F70 kommer med 4GB hukommelse, som nemt kan øges med yderlige 32GB med et Micro SD-kort (købes separat), hvilken giver god plads til billeder, film og andet indhold, som du vil have på telefonen. Vejledende pris for LG F70 er 1499 DKK.

Comment here