Nyheder

LG G Flex på vej til Europa

I begyndelsen var den revolutionerende LG G Flex kun tiltænkt det koreanske marked, men nu oplyser LG, at den buede mobil med den selvhelende bagside også vil være tilgængeligt udenfor hjemmemarked. Dermed er en lanceringen om end dette endnu ikke er blevet bekræftet, på vores breddegrader ikke at være udelukket.

Et highlight foruden formen er som nævnt bagsiden. Bagsiden af LG G Flex er overtrukken med en beskyttelsesfilm af Polyrotaxan, som automatisk udligner små ridser. Og dermed finder tilbage til til oprindelig form.  LG er gået lidt i selvsving med hensyn til denne feature, som man sammenligner med Marvels figur Wolverine. Så hvis du læser om LG G Flex andre steder og ser navnet Wolverine, så er det LG selv der har sået denne sammenligning.

LG G Flex måler 160,5 x 81,6 mm og er mellem 7,9 og 8,7 mm tyk/tynd. LG oplyser, at G Flex vejer 177 gr. Selve den buede skærm måler 6” i diagonalen og har en opløsning på 1.280 x 720 pixel.

LG_G_FLEX_03

Processoren er en 2,26 GHz Quadcore Snapdragon 800 der har 2 GB RAM ved sin side. Der er indbygget en 32 GB stor intern hukommelse, men der er ingen oplysninger om den kan udvides. Bagsiden har et kamera der optager med 13 MP mens frontkameraet klarer 2,1 MP. Batteriet er på 3.500 mAh og på forbindelsessiden klarer G Flex både WLAN-n, 4G, NFC og Bluetooth 4.0.

LG fortæller, at G Flex benytter Android 4.2 og det er med 4.2.2 den sælges fra den 8. december i Singapore og den 13. december i Hong Kong. Ligesom G2 har G Flex også knapper på bagsiden. For første gang hører vi også noget om en pris – 999.000 koreanske Won i Korea. Og hvor meget er det så? Vi taler omkring 700 Euro hvilket igen svarer til ca. 5.250 kr. så vi er med andre ord i den dyre ende af skalaen.

Sidst og ikke mindst det der får os til at spekulere i en mulig lanceringen er, at LG G Flex vil havne hos Orange i Frankrig senere i denne måned.

Comments (1)

  1. […] kunne her på mobilbladet.dk allerede tidligere på måneden fortælle, at LG Flex er på vej til Europa – og nu er den altså kommet tættere på […]

Comment here