MWC 2014Nyheder

LG G2 mini lanceres på MWC

LG har nu officielt bekræftet en mini-version af deres nuværende flagskip G2 som meget passende hedder LG 2 mini. Til de tekniske detaljer dog holder LG fortsat kortene tæt på kroppen, og vil først blive afsløret på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona den 24. februar 2014.

Men på LG’s Facebook side, har LG nu frigivet et teaser billede med følgende kommentar: ”Experience the Mini”. Desuden en dato samt Mobile World Congress. Det er derfor meget legitim at konkludere, at LG præsenterer LG 2 mini om 11 dage.

Med hensyn til de tekniske specifikationer, så er disse stadig på rygtestadie, men peger i retningen af, at LG ikke vælger samme vej som Sony med deres Xperia Z1 compact, men som de fleste andre producenter, dvs. at mini-udgaven også teknisk er neddroslet. Den italienske website webtrek.it mener at vide, at G2 mini får Android 4.4 men med en Snapdragon 400 processor og hvad skærmstørrelsen angår, er der uenig i branchen om, om det bliver en 4,3” eller 4,7” skærm.

Comments (1)

  1. […] omtalt her på mobilbladet.dk forleden, vil LG præsentere LG G2 mini i dag og Barcelona på Mobile World Congress (MWC). Og nu er den […]

Comment here