MWC 2014Nye mobiltelefonerNyheder

LG G2 mini

Som omtalt her på mobilbladet.dk forleden, vil LG præsentere LG G2 mini i dag og Barcelona på Mobile World Congress (MWC). Og nu er den blevet præsenteret.

G2 Mini er udviklet som en mindre version af den prisbelønnede LG G2, og introducerer G2’s eksklusive brugerfunktioner og design til et bredere publikum. G2 Mini beholder også det innovative Rear Key-design, som første gang blev introduceret i G2. Med henblik på at gøre LG’s ydelser tilgængelige for en bredere målgruppe, er nogle af brugernes foretrukne favoritfunktioner fra G-modellernes brugerflade, såsom KnockOn, Guest Mode og Plug&Pop, også at finde i G2 Mini.

– G2 Mini handler om at tage det bedste fra brugeroplevelsen i den prisbelønnede topmodel G2 over i denne mere kompakte mellemklassemodel, og på den måde give millioner af kunder muligheden for at tage del i LG’g premium-oplevelse, siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for mmobiler hos LG Electronics. G2 Mini er en perfekt balance mellem et moderne design i en kompakt størrelse, i kombination med en praktisk brugeroplevelse, der ikke går på kompromis med ydeevnen.

Kompakt ydre – stor skærm – kraftfuldt batteri

Skærmens størrelse på smartphone-markedet vokser stadig stødt. I premium-kategorien er det normalt med skærme med 5-tommer eller større, og i midtersegmentet ser vi ofte skærme med omkring 4.5 tommer. Med en skærm på 4,7 tommer og en imponerende hardware som er uovertruffen i sin klasse, forventes G2 mini at imødekomme brugernes behov for en praktisk smartphone, hvor skærm, pris og batteri er i topklasse.

Den 4,7 tommer store skærm og et batteri på 2440 mAh er begge øverst oppe i deres egen klasse, samtidigt med at den lyse og farverige IPS-skærm og kraftfulde quad-core processor giver en enestående brugeroplevelse. Desuden lanceres G2 Mini med Android 4.4 KitKat, med henblik på at give den mest opdaterede og optimerede Android-oplevelse.

G2 mini lineup

LG G2 Mini vil være tilgængelig i andet kvartal af 2014. Prisen, samt en mere præcis tilgængelighed, annonceres tættere på lanceringen oplyser LG.

Tekniske specifikationer
Processor: 1,2 GHz Qualcomm Quad-Core
Skærm: 4,7-tommer qHD IPS (960 x 540)
Hukommelse: 8GB eMMC / 1GB RAM / plads til SD-kort op til 32GB
Kamera: 8.0MP / frontkamera 1.3MP
Batteri: 2 440mAh (aftageligt)
Operativsystem: Android 4.4 KitKat
Størrelse: 129,6 x 66,0 x 9,8mm
Vægt: 121g
Netværk: 4G LTE Cat. 4, HSPA+ 21Mbps
Tilslutninger: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC
Farver: Sort, hvidt (gælder Norden)
Øvrigt: KnockCode, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Windo w

Comment here