MWC 2016Nye mobiltelefonerNyheder

LG G5

LG Electronics (LG) afslørede i dag deres længe ventede LG G5 smartphone. Telefonen kommer med et helt nyt design, som ikke kun er slankt, men telefonen har en metalkrop, og byder på et udtageligt batteri samt et modulopbygget design, der giver en bedre smartphone oplevelse. Fuldendt med LG Friends, som er en serie af ledsagende enheder, kan G5 omdannes til et digitalt kamera, Hi-Fi afspiller samt meget mere.

LG G5 er indkapslet i en slank, ren metalkrop med et udtageligt batteri, som nemt kan byttes ud med et fuldt ladet et på sekunder, dermed overgår LG den visuelle oplevelse fra forgængeren, LG G4. For det første, G5’s 135-grader vidvinkeloptik lader dig vælge mellem standard eller vidvinkeloptik for et større billede. For det andet, Always-on Display gør, at notifikationer kun er et blik væk med tid, dato samt meget mere er tilgængeligt uden at vække G5. For det tredje, den 5.3’’ skærm består af 3D Arc Glass, hvilket skaber en blød kurve og en glat metal overflade ved at benytte sig af Micro-Dizing teknikker. Derudover er G5’s kamera og hjem-knap bag på coveret integreret i selve kroppen uden brug af isoleringstape for en bedre signal modtagelse.

LG’s første modulopbygget smartphone

LG’s innovative modulærformet design giver LG G5 evnen til at transformere sig til et digitalt kamera, Hi-Fi afspiller samt meget mere, og samtidig bevare sit udskiftelige batteri i en ren metalkrop for første gang nogensinde.

CAM Plus

LG CAM Plus er et alsidig kameramodul, der kan knyttes til batterislottet som leverer et komfortabelt greb og bekvemt kontrol af LG G5 som et kompakt kamera. LG CAM Plus har fysiske knapper til power, luk, optag, zoom, LED display og komfortabel håndgreb. Det tilbyder også intuitiv autofokus og eksponeringslås – funktioner der normalt findes på digital kameraer. Tilsluttet til LG G5, giver det en ekstra batteri kapacitet på 1,200mAh, som tillader længere skud tid hvilket giver mere sjov og fornøjelse.

Hi-Fi Plus med B&O Play

LG Hi-Fi Plus med B&O Play er en innovativ transportabel Hi-Fi DAC lydafspiller, udviklet i samarbejde med B&O Play for at imødekomme kravene fra dem, der elsker top kvalitets lyd, som traditionelt kun har været tilgængelig gennem eksklusive lydafspillere. LG Hi-Fi Plus med B&O Play skiller sig ud med sit simple men elegante skandinaviske design såvel som premium lyd teknologi. Udover up-sampling teknologien der var indlejret i 32-bit Hi-Fi DAC på den tidligere introduceret V10, understøtter LG Hi-Fi Plus med B&O Play 32-bit, 384KHz high-definition lydafspilning. LG Hi-Fi Plus med B&O Play kan bruges enten som et modul med LG G5 eller som en separat Hi-Fi DAC ved at tilslutte det til en hvilken som helst smartphone eller PC.

Always-on Display for øget bekvemmelighed

Den 5.3’’ QHD IPS Quantum skærm på LG G5 tilbyder en Always-on funktion for at kunne vise tid, dato og batteri status kontinuerligt, selv mens skærmen er i sleep mode.

For at minimere strømforbruget har LG re-designet driverne til skærmens IC hukommelse og strømstyringsfunktionen, således at skærmens baggrundslys kun oplyser en lille del af det overordnede display. Det er den samme teknologi, der bliver brugt i LCD-fjernsyn. Takket være teknologien, kræver Always-on Displayet kun 0.8 procent af batteriets strømforbrug hver time det bruges.

Objektiv med ekstrem vidvinkel og Advanced UX

Til at afspejle LG’s mangeårige ry som førende inden for kameraer i smartphones, har LG G5 to kameraer på bagsiden: et med en standard 78-grader optik og et andet med en 135-grader vidvinkel optik, den bredest tilgængelige nogensinde i en smartphone. Den 135-graders optik på LG G5 tilbyder en visning, der er omtrent 1,7 gange bredere end på nogen eksisterende smartphone kameraer, og 15 grader bredere end det menneskelige øjes synsfelt. Vidvinkeloptikken gør det lettere for brugere at fange mere landskab, højere bygninger eller større grupper uden at skulle positionere sig selv længere fra objektet.

LG G5 har en samling af stærke fotoeffekter inklusiv Pop-out Picture, Film Effect og Auto Shot. Pop-out Picture kombinerer billeder taget med standard og vidvinkel optik for at skabe et billede-i-en-billede effekt. Film Effect kan tilføje ni forskellige filmemulatorer til et billede, mens Auto Shot er en forbedret kamera UX der automatisk tager det perfekte selfie når et ansigt genkendes.

LG G5 lanceres på det nordiske marked i april 2016. Pris og eksakt dato meddeles nærmere lanceringen.

Tekniske specifikationer*

 • Processor: Qualcomm Snapdragon 820
 • Billedskærm: QHD IPS Quantum på 5,3 tum (2560 x 1440 / 554ppi)
 • Hukommelse: 4Gb LPDDR4 RAM / 32GB UFS ROM / microSD (upp till 2TB)
 • Kamera: Standard 16MP, vidvinkel 8MP / Front: 8MP
 • Batteri: 2 800mAh (utbytbart)
 • Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow
 • Størrelse: 149,4 x 73,9 x 7,7~8,6mm
 • Vægt: 159 g
 • Netværk: 4G / 3G / 2G
 • Trådløse tilslutninger: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Type-C 2.0 (3.0 compatible) / NFC / Bluetooth 4.2
 • Farver: Titan / Gold / Silver / Pink

*Specifikationer kan ændres inden den nordiske lancering

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here