Nye mobiltelefoner

LG KE850 aka PRADA phone

Der er utvivlsomt nogle lighedspunkter mellem den nye Apple iPhone, og den nye LG KE850, som koreanerne sammen med PRADA netop har præsenteret. LG og PRADA har i et intensivt samarbejde gennemgået hvert led i produktudviklingen, fra udviklingen af selve telefonen til markedsføringen, hvor man fokuserer på både PRADAs kompromissløse kvalitet og sans for detaljer og LGs teknologiske innovation.

PRADAs arbejde har både handlet om det rent æstetiske og om nøglekomponenterne til brugerens oplevelse, eksempelvis som den avancerede touchfunktion, ringetoner, forud installerede elementer, tilbehør og den eksklusive lædertaske med inspiration fra Italiens klassiske håndværkstraditioner.

“Hos LG er vi meget stolte over PRADA Phone by LG”, fortæller Dr. Scott Ahn, adm. direktør og bestyrelsesformand for LG Electronics Mobile Communications Company. “De to virksomheder har gennem et intensivt samarbejde kunnet skabe en fælles vision, nemlig at udvikle en af markedets smukkeste og mest moderne telefoner”, fortsætter han.

Under et besøg i LGs hovedkontor i Seoul fortæller Patrizio Bertelli, PRADAs adm. Direktør og bestyrelsesformand: “Vi søgte en form for nyt gennembrud, præcis som når vi arbejde med konfektion og tilbehør. Vores politik har altid været, at undlade at sætte vores varemærke på et eksisterende produkt. I stedet har Miuccia og jeg, sammen med LG tilstræbt at give den nye telefon en kraftfuld karakter og en unik stil, både i form af indhold og design. Vi er, præcis som vores venner hos LG, kendt for omhyggelighed i detaljen og en kompromisløs produktkvalitet. Disse egenskaber findes i den nye mobiltelefon

Comment here