CES 2014Nyt tilbehør

LG Lifeband Touch

Det pibler frem med en masse små ”gadgets” på CES – gadget du kan ”have på” og derfor har fået det engelske navn ”wearable’s”. Så må vi se, hvilket navn eller hvilken betegnelse, der slår igennem for disse i Danmark. Så indtil videre har vi disse nyheder under ”accessories” på grund af mangel af samme.

Men tilbage til LG Lifeband Touch. Hvor end du kigger, så har de som træner, løber eller går i fitnesscenter en eller anden form for teknisk hjælpemiddel til at holde styr på deres resultater. Nu lancerer LG et af de hidtil mest funktionsrige træningshjælpemidler i form af LG Lifeband Touch. Samtidigt lanceres en tilhørende fitness-app til iOS- og Android-baserede smartphones samt et headset med indbygget pulsmåler.

LG Lifeband Touch i kombination med LG’s headset og en smartphone med fitness-appen giver en komplet løsning til at holde styr på deres træningsfremskridt fra dag til dag.

LG Lifeband Touch er et ergonomisk træningsarmbånd, som hjælper dig med at holde styr på din daglige aktivitet. Det smarte armbånd måler alle dine bevægelser, så du kan holde styr på dit kalorieforbrug uanset om du løber, går, svømmer, er i fitnesscentret eller spiller fodbold. Armbåndet har et moderne og stilrent design, som ikke klamrer sig omkring håndleddet og nemt kobles til både iOS- og Android smartphones, så du ikke er begrænset til en speciel smartphone-model.

 

Mere end et træningsarmbånd

LG Lifeband Touch er meget mere end blot et træningsarmbånd. Du kan bruge det til at styre visse funktioner på din smartphone såsom at skrue op eller ned for lydniveauet, skifte sang eller stoppe musikken. LG Lifeband Touch er desuden vandafvisende, tilsluttet ved hjælp af Bluetooth, har et genopladeligt batteri med fem dages standby tid samt indbygget accelerometer og højdemåler.

Heart Rate Earphones – headset med pulsmåler

LG Lifeband Touch kan kombineres med LG’s nye trådløse Bluetooth-headset Heart Rate Earphones med indbygget pulsmåler. Headsettet kan anvendes til telefonsamtale eller til at høre musik samtidig med at sensorerne måler pulsen, som vises i LG’s fitness-app på mobilen. Præcis som LG Lifeband Touch er Heart Rate Earphones vandafvisende og har et accelerometer, som måler bevægelser på tværs af tre akser.

LG Fitness App til iOS og Android

LG’s smartphone-app samler hele fitness-pakken til en omfattende træningsløsning, der samtidigt også fungerer til en række andre træningsprodukter fra tredjepartsproducenter. App’en giver hurtig information omkring træningsfremskridt og har du tidligere anvendt træningsapp’s, kan du importere den nødvendige information til LG-app’en for at se hele din træningshistorik og dine fremskridt. Lifeband Touch kan også synkroniseres med en række allerede eksisterende apps såsom MyFitnessPal, Runkeeper og MapMyFitness.

LG Lifeband Touch og LG’s Heart Rate Earphones kan købes og anvendes separat og vil være tilgængelig i butikkerne i løbet af 2014. LG Fitness App vil være tilgængelig helt uden omkostninger via Itunes Store og Google Play samtidig med lanceringen af LG Lifeband Touch. Funktioner og specifikationer kan ændres i forbindelse med lanceringen. Priser, mere præcise specifikationer samt dato for salgsstart vil blive annonceret nærmere ved lancering oplyser LG.

 

Comment here