Branchenyt

LG Nexus 4 kan nu forudbestilles hos 3

Den længe ventede 4. generation af smartphones i Nexus-serien kan nu forudbestilles hos 3. LG Nexus 4 er udstyret med den allernyeste version af Googles Android operativsystem og er en fuldblods smartphone med de bedste specifikation.

Nexus-serien er Googles egen showcase for Android-platformen. Det vil sige, at Google allierer sig med en mobilproducent og leverer den nyeste version af Android operativsystemet og er ansvarlig for al software på mobilen. På den måde får man i Nexus-serien den reneste form for Android, der findes på markedet.

I denne 4. generation af Nexus-serien har Google valgt at samarbejde med LG. Det er der kommet en skarp smartphone ud af baseret på Android 4.2 Jelly Bean+ og en 1,5 GHz Snapdragon Quad Core-processor. Jelly Bean+ har bl.a. Google NOW, som giver dig relevant information ud fra din position, så du f.eks. helt automatisk får at vide, hvornår den næste bus kommer til det stoppested, du står ved.

Skærmen på den nye LG Nexus 4 er en 4.7” LCD-skærm med Gorilla-glas – og skærmen er del af LG’s nyeste udvikling, hvor man får et meget dybt, sort farveniveau. Nexus 4 er udstyret med et 8 megapixel kamera og en nyskabende funktion til trådløs opladning. Man behøver ikke rode med stik og ledninger. når man oplader sin telefon, men skal blot lægge sin LG Nexus 4 på opladeren.

Den trådløse oplader er ekstratilbehør, men alle kunder, der forudbestiller LG Nexus 4 hos 3 inden 14. november 2012 får tilsendt den specielle oplader uden beregning i starten af december.
LG Nexus 4 koster kr. 2.575 med 3Fordel 15Timer abonnement, minimumspris i 6 måneder kr. 4.468. Den fås på 3.dk og i 3’s butikker fra midten af november 2012, men kan forudbestilles allerede nu.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here