Branchenyt

LG V10 kommer til Danmark i begyndelsen af 2016

LG lancerer sin seneste telefon med en lang række nye funktioner som Second Screen, dobbelt frontkamera og video-mode med manuelle funktioner i Norden.

LG V10, som er den første model i den nye V-serie, henvender sig til de mest krævende brugere og er udviklet til at give en enestående multimedieoplevelse med de nye funktioner såsom Second Screen, dobbelt frontkamera og et avanceret video-mode med mulighed for manuelle indstillinger. Det er ikke kun de funktioner, der gør V10 unik. Telefonen kommer i et robust og stilfuldt design og er lavet af rustfrit stål med en skal af slidstærk silikone. V10 er en af de få smartphones, som er blevet godkendt i den såkaldte drop-test udført af en uafhængig tredjepart. Drop-testen er blevet udført for at afgøre, hvor slagsikker telefonen er.
“LG V10 er udviklet til at være en multimedie-smartphone, der giver brugerne mulighed for at dele deres oplevelser i den bedst mulige kvalitet,” siger Thomas Wering, nordisk marketingchef for Mobile Communications hos LG Electronics. “Der har længe været tvivl om, hvorvidt en kameratelefon har været tiltrækkelig for at dække en feries behov, men med G4 og dens avancerede indstillinger ændrede vi den opfattelse. Med V10 håber vi at gøre det samme for video, som G4 gjorde for foto, en smartphone du tør at tage med dig.”

En skærm nummer to
LG arbejder løbende med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt at gøre med en smartphone. Med V10 introducerer LG Second Screen, som er en OLED-skærm placeret over den 5,7 tommer QHD-skærm. Den ekstra skærm fungerer helt uafhængigt af, eller i forbindelse med, hovedskærmen. Mens hovedskærmen anvendes, viser den ekstra skærm notifikationer samt ikoner for vejr, tid, dato og batteri. Det kan også konfigureres som start-menu med dine foretrukne apps, når hovedskærmen er tændt og bruges til at vise indgående opkald eller tekstbeskeder uden at blokere, hvad der vises på den store skærm.
Holdbarhed og stilfuldt design.
LG V10 er udviklet til at blive taget med alle steder og i alle situationer, hvor du normalt ikke tager en mobil med. Den robuste Dura Guard-konstruktion beskytter telefonen fra hårde slag, mens hjørnerne er ekstra forstærket. Designet er lavet af rustfrit stål (SAE klasse 316L), det samme materiale der eksempelvis bliver brugt i high-end ure og kirurgiske instrumenter.
Bagsiden og bunden af V10 er beskyttet af et blødt, men slidstærkt Dura Skin, der både er behagelig at holde, og som beskytter telefonen mod ridser. Desuden har telefonen et mønster på ryggen, der er specielt udviklet til at give et sikkert greb, når du er på farten. Uafhængige MET Laboratories har testet V10 gentagne gange og tabt telefonen fra omkring 120 centimeters højde og fra forskellige vinkler. Testen viser, at modellen opfylder kravene til chok-resistens i overensstemmelse med “MIL-STD-810G Transit Drop Compliant”.
En ny standard for filming med mobilen
Præcis som LG G4 gjorde det for fotofunktionen byder V10 på fremragende muligheder for optagelse, redigering og deling af film. LG V10 er den første blandt smartphones til at have fuld manuel mode til videooptagelse. Teknologien blev først indført i LG G4 og er blevet yderligere videreudviklet til at håndtere filmoptagelser. Med manuel optagetilstand, kan du nemt skyde filmklip i professionel kvalitet ved at justere lukkehastigheden, billeder per sekund, ISO, hvidbalance og fokus, når du optager. Du kan optage video i tre forskellige opløsninger – HD, FHD eller UHD samt to forskellige billedformater – 16: 9 eller 21: 9.

Comment here