Branchenyt

Lumia 530 klar hos de danske forhandlere i dag

I dag begynder salget af Lumia 530 i Danmark. Lumia 530 kommer med samme innovationer og tjenester, man kender fra Lumia-seriens flagskibsmodeller.

Lumia 530 kommer med Windows Phone 8.1 og giver mulighed for at personalisere sin smartphone i forhold til arbejde og privatliv. Smartphonens features tæller blandt andet:

·  Den seneste version af Windows Phone 8.1 inklusiv Swipe-notifikationer fra Action Center.

·  En  quad-core Qualcomm Snapdragon processor, der giver en flydende oplevelse, når brugeren browser, spiller spil eller anvender sine favorit-apps på det 4” store LCD-display.

·  Perfekt integration med Microsoft-tjenester som Skype og Microsoft Office.

·  Populære apps som Uber, Instagram, Whatsapp, Viber and WeChat. Desuden er der adgang til populære spil som Asphalt 8 gennem Windows Phone Store.

·  Fremragende navigeringstjenester og kort med mulighed for offline-navigation både i Danmark og udlandet.

·  Stærk integration af kendte Lumia-apps som Creative Studio og Lumia Selfie, som gør det nemmere for brugerne at tage gode selfies via det primære 5MP-kamera.

·  Brugerne kan få glæde af endnu mere indhold og apps med 4GB hukommelse, der via SD-kort kan udvides helt op til 128GB. Oveni kommer 15GB gratis lagerplads i skyen med Microsoft OneDrive.

–  Lumia 530 kommer med de samme apps, funktioner og gode håndværk, som man ser i flagskibs-modellerne, og vi er ikke i tvivl om, at det er den bedste smartphone i sin priskategori. Vi tror på, at Lumia 530 vil få endnu flere virksomheder og brugere til at se det enorme potentiale i Windows Phone-økosystemet, siger den skandinaviske produktchef Niels Kjelstrup.

Lumia 530 bliver tilgængelig hos udvalgte operatører samt retailpartnere som Elgiganten, Bilka, Føtex, Expert og Fona. Smartphonen kommer i farverne orange, grøn, hvid og mørkegrå, og de enkelte covers kan skiftes hurtigt og nemt.

Specifikationer:

Lumia 530
Operativsystem Windows Phone 8.1 med Lumia Cyan
Display 4.0” FWVGA  LCD display
Batteri Op til 22 timer på standby, 13 timer 2G taletid. Batteri-kapacitet: 1430mAh
Opkobling HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB
Processor 1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200
Kamera 5MP
Hukommelse 512MB RAM, 4GB eMMC med op til 128GB micro SD card support

Comment here