Branchenyt

Madonna får premiere på 3

Verdenspremiere på  ”Confessions On A Dancefloor” – på 3Mobilen

3 Skandinavien er meget stolte af at kunne offentliggøre et eksklusivt samarbejde mellem 3 og Madonna. Hele Madonnas album ”Confessions On A Dancefloor” får premiere hos 3 en uge før den officielle premiere 14. november. Fra 7. november vil 3’s kunder hver dag kunne downloade en ny sang fra albummet. Det er dermed det første album nogensinde, der får premiere på en mobiltelefon, men bestemt ikke det sidste.

Samarbejdet betyder, at alle med en 3Mobil allerede nu kan høre Madonnas kommende single ”Hung Up”, købe den som en Truetone (ringetone) til sin 3mobil eller bruge den som FriendTone, så venner og bekendte kan høre sangen, når de ringer op. ”Hung Up” er den første single fra Madonnas kommende album ”Confessions On A Dancefloor”, og den bygger på en sampling af ABBAs klassiker ”Gimme, Gimme, Gimme”. ”Hung Up” vil være eksklusivt hos 3, indtil den får premiere i radio og på TV. Når musikvideoen er klar, vil den også få premiere eksklusivt på 3.

“Vi kan se, at markedet for musik på mobilen eksploderer lige nu. Vi kan med vores landsdækkende 3G-net tilbyde vores kunder noget, ingen mp3-afspillere kan – nemlig et levende medie, hvor man hele tiden kan finde inspiration og det hotteste hotte. Vores samarbejde med Madonna er et godt eksempel på det,” siger Rasmus Wolff, chef for medie- og kommunikationsprodukter hos 3 i Danmark.

De fleste numre fra ”Confessions on A Dancefloor” kommer naturligvis også til at findes som Truetones og FriendTones. FriendTones er en ny 3-tjeneste, hvor 3’s kunder kan vælge, hvilke musiknumre deres kontakter skal mødes med, indtil telefonen bliver taget.

Aftalen mellem Madonna og 3 er unik, da det er første gang, at en førende kunstner og en mobiloperatør har indgået sådan en aftale. Aftalen er indgået mellem 3, Madonnas management og pladeselskabet Warner Music.

Om 3’s musiktilbud: Med 3Musik har du adgang til 40 radio- og otte videokanaler med streaming af i alt 500.000 hits samt Gaffa og MTV. For 19 kr. om måneden har du 100 timers streaming og download af op til ti musikvideoer.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here