BranchenytNyheder

Magien kommer til Danmark

DET HAR LIGGET mellem kortene, men nu er det officielt: HTC har netop bekræftet, at HTC Magic™ bliver det første Android-baserede produkt på det nordiske marked. HTC Magic, der inden længe lanceres i Danmark, Norge og Sverige, kombinerer stilfuldt design med kendte tjenester fra Google™.

“Vi er stolte over at kunne præsentere HTC Magic™ som den første Android-baserede mobil på det nordiske marked. HTC Magic™ er indbegrebet af de designmæssige og innovative kvaliteter, som HTC er kendt for, tilsat Android-platformens stærke internetfunktionalitet.”, fortæller Peter Frølund, salgs- og marketingsdirektør for Norden.

Gør HTC Magic™ til din egen

Det stilfulde design i kombination med open source-platformen Android med Android Market betyder, at HTC Magic™ giver sine brugere en helt unik mulighed for at gøre deres mobiloplevelse personlig. Brugerne kan tilpasse de tre hovedskærmbilleder, som de vil, og f.eks. ændre baggrundsbilledet eller tilføje programmer og spil ud fra egne behov og lidenskaber.

HTC Magics™ varemærke er den effektive mobile internetoplevelse baseret på den medfølgende Webkit-browser, der er Android-optimeret og derfor garanterer sjov, hurtig og ikke mindst praktisk anvendelig surfing på internettet. Den er også udstyret med populære Google™-applikationer som Googles søgemaskine og Google Maps™.

Herudover byder Android Market på programmer og spil inden for kategorier som shopping, kommunikation, rejser og arkade, der er sjove at finde og lette at installere.

En nyhed på denne telefon er tilføjelsen af ActiveSync, der gør det muligt at udnytte alle fordelene ved Outlook, selv om man er væk fra sin pc. HTC Magic™ kan synkronisere kalender, e-mail og kontaktpersoner direkte fra Outlook til telefonen.

Lanceringsdatoen for HTC Magic™ offentliggøres senere.

Vejledende udsalgspris bliver 3.500 kr. uden evt. tilskud.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here