CES 2014NyhederNyt tilbehørVideo

MetaWatch Smartwatch

Det har været forventet, at vi vil se en række nye Smartwatches på CES – og denne nyhed fra MetaWatch bekræfter, at mange store og små virksomheder arbejder med netop dette.

MetaWatch er ikke helt ny indenfor branchen, idet selskabet allerede sidste år sendte ”Strata” på gaden, men med et 96 x 96 monochrome display kan man næppe kalde ”Strata” for en Smartwatch.

Til gengæld lancerer MetaWatch nu et nyt brand bare kaldet ”Meta” i forbindelse med CES, og resultatet er det hvad amerikanerne vil kalde ”now you are talking”.

Meta er designet af Frank Nuovo, der tidligere har arbejdet hos Nokia og Vertu, og vores første kommentar er, at Frank er sluppet godt fra det.  Ikke nok med at designet er vellykket, Meta kan anvendes både med Android og iOS Smartphones, og på selskabets hjemmeside, har MetaWatch allerede stillet de rette værkstøjer til rådighed for udviklerne, så disse kan udvikle forlængelser af Apps, der også kan kommunikere med Meta.

Meta oplyser, at nyheden vil komme i handlen her til foråret, men der foreligger endnu ikke nogle oplysninger om prisen.

Comment here