Branchenyt

Microsoft Lumia 535 på vej

Microsoft har netop meddelt, at den officielle skandinaviske salgsstart for Microsoft Lumia 535 bliver på torsdag den 22. januar. Her vil man kunne finde de første 535´ere hos danske forhandlere til en pris på 899 DKK inklusive moms.

Lumia 535 kommer med den seneste version af operativsystemet Windows Phone 8.1. Smartphonen får også de kontinuerlige Lumia Denim-opdateringer, der betyder, at brugerne får adgang til en række funktioner og forbedringer, der er eksklusive for Lumia-familien.

Flere af de vigtigste Microsoft-tjenester er integreret i Lumia 535, så de nemt kan bruges på farten. Den har et frontkamera på 5 megapixel og vidvinkel, samt en flot skærm på fem tommer. Oveni betyder den lave pris, at de fleste kan være med og få fuldt udbytte af deres smartphone.

”Innovation skal være tilgængelig for alle, og derfor har vi i Lumia 535 forenet en række af de bedste tjenester fra Microsoft med det fine 5 megapixel frontkamera med vidvinkel og den rummelige 5” qHD-skærm. Alt sammen til en meget attraktiv pris”, siger Jo Harlow, der er globalt ansvarlig for telefoner hos Microsoft.

I Danmark kommer Lumia 535 til at blive solgt i farverne sort, hvid og cyan.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here