Nye mobiltelefonerNyheder

Microsoft Lumia 535

Så røg Nokia-navnet! Nu hedder de “gamle” Nokia-modeller Microsoft Lumia. Og de første to er Lumia 535 Microsoft Lumia 535 Dual SIM.

De nye medlemmer af Lumia-familien kommer med det seneste operativsystem Windows Phone 8.1 fra salgsæsken og bringer de seneste Microsoft-oplevelser til en ny prisklasse.

Med fem integrerede Microsoft-oplevelser, et frontvendt vidvinkel-kamera på fem megapixel og en stor skærm på fem tommer – i en prisklasse som de fleste har råd til – hjælper Lumia 535 og Lumia 535 Dual SIM mennesker med at gøre mere af det, de ønsker.

·  Indbygget Skype-integration gør det muligt at skifte mellem stemmeopkald og videoopkald, når du har behov for det.

·  Den præinstallerede Office-pakke gør det enkelt at læse, redigere og dele Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter samt OneNote-filer uanset, hvor du befinder dig.

·  Gratis cloud-lagring på op til 15GB med OneDrive gør det enkelt og sikkert at synkronisere dine billeder, videoer og dokumenter.

·  Cortana (ikke tilgængelig i alle markeder) er en personlig, virtuel assistent der forudser dine behov og giver skræddersyede forslag.

·  Indbygget Microsoft Outlook giver enkel tilgang til både din personlige mail samt arbejdsmail.

·  Den store qHD-skærm på fem tommer gør det lettere at arbejde på smartphonen og giver en bedre oplevelse, når du skal se billeder og videoer.

·  Flottere selfies og plads til flere personer i videosamtaler bliver muligt med det frontvendte kamera på fem megapixel.

·  Mulighed for at have to SIM-kort i Lumia 535 Dual SIM sikrer, at du ikke går glip af opkald eller SMS’er.

– Lumia 535 kommer med et 5x5x5-koncept. Innovation skal være tilgængelig for alle, og det sikrer vi ved at forene de bedste Microsoft-tjenester helt gratis og direkte fra salgsæsken, et fem megapixel frontvendt kamera og en stor qHD-skærm på fem tommer – til en meget stærk pris, siger Jo Harlow, Corporate Vice President for smartphones i Microsoft.

Lumia 535 og Lumia 535 Dual SIM bliver tilgængelige på udvalgte markeder i november i farverne grøn, orange, hvid, mørkegrå, cyan og sort. Prisen for Lumia 535 og Lumia 535 Dual SIM vil variere efter marked og operatør, men forventes at ligge på omkring 110 euro før skatter og afgifter.

Lumia 535_Marketing_01

Dansk pris og tilgængelighed vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here