BranchenytNyt tilbehør

Mobiltilbehør rente- og gebyrfrit nu hos 3

Teleselskabet 3 lancerer nu, som det første teleselskab, en ny webshop med mobiltilbehør, der kan købes på afbetaling uden renter og gebyrer. Fra i dag kl. 13.00 kan kunder hos 3 tilmed bestille Apple Watch online på afbetaling over 10, 20 eller 30 måneder.

Som en del af en større strategisk satsning, udvidede 3 tidligere på året sortimentet af eksklusivt mobiltilbehør. Nu præsenterer 3 en ny webshop, hvor 3’s kunder, rente- og gebyrfrit, kan købe mobiltilbehør på afbetaling.

”Vi ved, at vores kunder shopper flittigt fra deres smartphones. Og de har en naturlig forventning om, at de også kan shoppe hos os efter lukketid. Derfor lancerer vi en ny webshop, hvor vi tilbyder de samme brands og afbetalingsmuligheder som i butikkerne. For vores kunder er det en fordel, at de kan shoppe, når og hvor det passer dem. Samtidig kan de i ro og mag danne sig et overblik over de forskellige afbetalingsmuligheder og vælge den ordning, der passer deres økonomi bedst,” fortæller David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

Han fremhæver, at man med 3Afbetaling kan vælge at dele det samlede beløb ud over 10, 20 eller 30 måneder og at det er muligt at købe op til fem varer på afbetaling ad gangen.

Apple Watch fra 110 kr. om måneden

3 markerer lanceringen af den nye webshop og selskabets online afbetalingsordning ved at inkludere Apple Watch i porteføljen af eksklusive brands. Fra i dag kl. 13.00 kan Apple Watch bestilles i 3’s butikker, via 3’s Kundeservice og i 3’s nye webshop. 3 tilbyder Apple Watch Sport på afbetaling fra 110 kr. om måneden i 30 måneder. 3 forhandler også tilbehør fra SMS Audio, B&O Play, Beats by Dre og Apple TV.

Oplev den nye webshop her: https://www.3.dk/tilbehor

Om 3Afbetaling på 3’s webshop

 • 3Afbetaling er rente- og gebyrfrit.
 • Køber man på 3Afbetaling skal mobiltilbehøret have en værdi af minimum 250 kr.
 • Køber man online er der fri levering og 14 dages returret.
 • Alle, der har et privatabonnement hos 3, kan shoppe i den nye webshop og købe op til fem varer på afbetaling ad gangen.
 • 3 tilbyder bl.a. hovedtelefoner fra SMS Audio, B&O Play og Beats, samt mobiltilbehør i den lavere ende af prisskalaen, såsom covers og skærmbeskyttelse.

Hos 3 kan man købe følgende modeller

Apple Watch Sport

 • 38 mm urkasse i guldfarvet aluminium med antikhvid sportsrem: 110 kr./md. i 30 måneder
 • 38 mm urkasse i rosaguld aluminium med lavendelfarvet sportsrem: 110 kr./md. i 30 måneder
 • 42 mm urkasse i guldfarvet aluminium med midnatsblå sportsrem: 127 kr./md. i 30 måneder
 • 42mm space grey urkasse med sort sportsrem: 127 kr./md. i 30 måneder

Apple Watch

 • 38 mm urkasse i rustfrit stål med hvid rem: 177 kr./md. i 30 måneder
 • 42 mm space black urkasse i rustfrit stål med sort rem: 190 kr./md. i 30 måneder
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here