Branchenyt

Næste stop Billund og Horsens

Som læser på mobilbladet.dk har du sikket læst, at Telia og Telenor er i fuldt sving med at sammenlægge deres sendemaster. Og næste stop i denne kæmpe logistiske er Billund og Horsens, fordi næste tirsdag får disse jyske byer en forbedret mobildækning når man er kunde hos netop disse selskaber.

Det vil for mange indbyggere i området betyde en markant forbedret dækning, når de taler eller går på nettet fra deres smartphone eller tablet-pc.

På tirsdag den 14. januar kan mange indbyggere omkring Billund og Horsens slå øjne og smartphones op til stærkt forbedret 3G-dækning. Natten til tirsdag lægger Telenor nemlig sit 3G-netværk sammen med Telias som led i selskabernes landsdækkende netværkssammenlægning, der begyndte i maj og forventes afsluttet i april 2014. Det betyder, at der vil være færre afbrydelser og bedre dækning, når brugere af Telenors mobilnetværk taler i telefon eller surfer på det mobile internet.

”Fra på tirsdag vil mange af vores midtjyske kunder omkring Billund og Horsens opleve en markant forbedret dækning, når de snakker i mobiltelefon eller går på nettet fra deres smartphone eller tablet-pc. Lige i dette område mere end fordobler vi antallet af 3G-mobilmaster, så det er forbedringer, der virkelig batter, og som det normalt ville tage 3-5 år at opnå,” siger Richard Stigaard, der er netværksdirektør i Telenor.

Comment here