CES 2014NyhederNyt tilbehør

Neptune Pine

Hvem siger at et Smartwatch ”bare” er en forlængelse af ens Smartphone? Nogenlunde sådan må den unge kun 19-årige Simon Tian have tænkt – og gik så i gang med at udvikle en Smartwatchmobil. Fordi se på billede; der er mere tale om en mobil der er sat fast på dit håndled, end et Smartwatch.

Som et Kickstarter projekt er tanken gået videre til konceptudvikling og nu med et færdigt produkt, som vises på CES i Las Vegas i disse dage.

Neptune er klar til at modtage forhåndsbestillinger allerede til en pris fra 335 $ – amerikanske til trods for at selskabet er placeret i Canada. Husk dog at der kommer levering og ikke mindst told og moms oveni. Men hvad kan du så forvente, når Neptune Pine dukker op til marts?

Du får et 66.0 x 53.5 x 14.2 mm stort Smartwatch/mobil der vejer 60,8 gram og har en 2,4” stor TFT touchscreen med en opløsning på 320 x 240 pixel.

Eftersom Neptune Pine arbejder uafhængig af en mobiltelefon, har du også en indbygget mobiltelefon GSM/3G (micro SIM kort). Processoren er en Qualcomm Snapdragon S4 1.2GHz Dual- Core ARM Cortex-A5 med 513 RAM. Og til intern hukommelse kan du vælge enten 8, 16 eller 32 GB.

OS? Android 4.1!

WiFi? Ja. GPS? Ja. Bluetooth? Ja. Og 8GB-modellen understøtter endda NFC.

Og for at det ikke er løgn, så er der også indbygget kamera – to af slagsen. Hovedkameraet er på 5MP.

Så hvad er dette? Du kan se en demonstration i videoen her på siden. Et Smartwatch eller en mini mobil til håndleddet? Hvad siger du?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comments (1)

  1. Mikkel Aastrup

    Efter min mening er dette stadig et smartwatch. Jeg synes det ser lovende ud glæder mig til at se hvad Apple svare tilbage med for de må reagere på en eller anden måde. Jeg savner nu måske hvis man kunne FX. connect den til ens mobil,ipad, medie server (apple tv) og Pc. Så man kunne få samlet endnu en enhed til noget internet deling.??

Comment here