Nye mobiltelefonerNyheder

Nexus 5X

I går aftes dansk tid præsenterer LG Electronics og Google resultatet af virksomhedernes tredje fælles udviklede smartphone. Nexus 5X kommer med Android 6.0, Marshmallow, som er det nyeste operativsystem til mobile-enheder fra Google. Marshmallow leverer imponerende performance, fantastisk billedbehandling og øget sikkerhed. Nexus 5X kombinerer det bedste fra LG og Google i et enkelt produkt.

Det har været meget spændende endnu engang at arbejde sammen med Google i udviklingen af Nexus 5X, vores hidtil bedste Nexus-telefon”, siger Juno Cho, president og CEO for LG Electronics Mobile Communications. “Denne gang ønskede vi at levere den bedste hardware til Googles mest avancerede software, og vi er meget stolte af, hvad vi har udrettet sammen.”

Kraftfuld og hurtig

Med Nexus 5X får du en smartphone med en super skarp 5,2’’ Full HD IPS skærm, der er baseret på den avancerede In-Cell touch-teknologi. Skærmen er mere følsom og mere tydelig, selv udendørs. En kraftfuld Qualcomm Snapdragon 808-processor gør det muligt for Nexus 5X køre alle typer af apps uden forsinkelse. Den nye og hurtige USB Type–C port forvandler ti minutters opladning til næsten fire timers batteritid.

Fantastiske billeder i alle situationer

Nexus 5X har et 12,3MP kamera på bagsiden og et 5MP på fronten. Det bagerste kamera har en sensor på 1.55μm sensor og kameraet over skærmen har 1.4 μm, begge samler mere lys end nogen tidligere Nexus telefon. Det giver dig mulighed for at tage endnu bedre billeder med fantastiske detaljer selv under dårlige lysforhold. Med Nexus 5X kan du optage i både 4K-opløsning og slowmotion, hvilket gør modellen til den mest avancerede Nexus-model til billeder og underholdning.

Forbedret sikkerhed med fingeraftrykslæser

Nexus 5X er udstyret med Nexus Imprint, en fingeraftrykslæser der er placeret på bagsiden og inden for rækkevidde af fingrene. Du vækker og låser telefonen med et enkelt tryk med fingeren på læseren. For amerikanske brugere kommer Nexus Imprint også til at fungere sammen med Android Pay for enkle og hurtige betalinger i tusinder af forretninger rundt om i landet.

“Vi er entusiastiske over, at vi igen har arbejdet sammen med LG for at introducere en efterfølger til en rigtig favorit blandt fans – den nye Nexus 5X – og Android 6.0 Marshmallow, vores mest gennemarbejdede og bedst præsterende operativsystem til dato”, siger Hiroshi Lock Heimer, VP Android, Chromecast og Chrome OS hos Google.

Pris og tilgængelighed

Forudbestilling af Nexus 5X begyndte i går aftes dansk tid via Google Store (store.google.com) i USA, Canada, Storbritannien, Irland, Korea og Japan med levering i slutningen af oktober. Senere i oktober følger 40 lande, hvor telefonen kan forudbestilles gennem Google Store og eller via lokale forhandlere med levering i fjerde kvartal.

Den danske pris og tilgængelighed vil blive annonceret i løbet af den nordiske lancering den 9. oktober i Stockholm.

Tekniske specifikationer*:

 • Processor: 1.8 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 808.
 • Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow.
 • Skærm: 5,2’’ Full HD IPS (1920 x 1080 / 423ppi).
 • Hukommelse: 2GB LPDDR3 RAM / 16 eller 32GB eMMC ROM.
 • Kamera:
 • oBag: 12.3MP med F2.0 blændetal.
 • oForrest: 5MP med F2.0 blændetal.
 • Batteri: 2 700mAh (indbygget)
 • Dimensioner: 147 x 72,6 x 7,9mm
 • Vægt: 136g
 • Netværk: LTE-A Cat 6
 • Tilslutninger: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 / NFC / Type-C USB
 • Farver: Carbon / Quartz / Ice
 • Øvrigt: 4K-video / Dual Flash / IR laserautofokus / Fingeraftrykslæser

* Specifikationer og farver kan variere mellem regioner og lande og kan ændres uden varsel.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here