Nye mobiltelefoner

Nokia 3220

MED RYTMISK GLIMTENDE lys har Nokia 3220 kameratelefon signaleret sin ankomst – og dermed en innovativ måde at kommunikere med venner i mængden på. Der blev i dag løftet sløret for Nokia 3220 på Nokia Totally Board i Thessaloniki i Grækenland, og højdepunktet er telefonens transparente Nokia Xpress-On™ grips, der med pulsagtige lyseffekter indikerer opkald og beskeder synkront med lyden af ringetoner.

Selv-designede cut-out covers og mobile temaer inklusiv ringetoner, baggrund, farveskærme og lyssekvenser gør det enkelt og sjovt at gøre telefonen personlig. Bedst af alt kommer Nokia 3220 med en “lille” udsalgspris uden tilskud på cirka 250 EUR som svarer til cirka 1.875 kr.  Ved at vinke med Nokia 3220 telefonen fra side til side lyser LED lyset i Nokia Xpress-on™ Fun Shell op for at “skrive” en besked, der virker som om de svæver i luften. At udveksle beskeder i et menneskefyldt rum eller til open air koncerter vil aldrig mere blive det samme.

 Hvordan har din stamme det? Er der nogen der skal stemmes hjem? Nokia 3220 sætter dine “overlevelsesevner” på prøve med det første mobile spil fra den populære (engelske) tv-serie Survivor. Kontroller personerne. Skab alliancer. Stem rivaler hjem. Konkurrer mod andre for at blive den sidste tilbage! Fængslende mobile spil, tilbehør og ydelser inklusiv Survivor kan hentes på www.nokia.comshop

I andre sammenhænge kan du bruge din Nokia 3220 som et joystick i motion games, der hører til Nokia Xpress-on Fun Shell. Grib til handling ved at vippe med telefonen for at føre personer gennem en række udfordringer og test. Der er inkluderet to motion games: SwampRacer, et høj-oktan luftbåds racing game, og AirExpress, hvor man flyver frit rundt i en eksotisk øhavsverden. Hvad er pointen med real-life oplevelser, når man ikke kan dele dem? Med et indbygget VGA kamera kan man sende billeder og videoklip ved at benytte multimedia messaging service (MMS). Billeder og korte videooptagelser er lette at gemme på Nokia 3220, så man kan tage alle sommerminderne med sig året rundt. 

Nokia 3220 er en tri-band kameratelefon, som bliver tilgængelige i to versioner: en GSM 900/1800/1900 primært til det europæiske og asiatiske marked, og en GSM 850/1800/1900 primært til det amerikanske. Modellen forventes at komme i handlen i sommeren 2004.

Comment here