Branchenyt

Nokia 7100 Supernova ude i butikkerne nu

NOKIA 7100 SUPERNOVA er en elegant tilføjelse til den populære Supernova-kollektion. Den er designet til stil og underholdning, hvilket gør den til en virkelig glædesspreder og din bedste ven.

Det er en fleksibel og let telefon med skydedesign, musikafspiller og mulighed for at surfe. Nokia 7100 Supernova præsenteres i flere glade farver og har flotte detaljer i 3D, krom og metallic. Farveskærmen er stor, hele 2 tommer, og med 1,3 MP kan du tage billeder både i stående og liggende format, som du derefter kan dele med familie og venner via Bluetooth, MMS eller e-mail. Musikafspiller og FM-radio garanterer, at du altid har adgang til din yndlingsmusik. Nokia 7100 Supernova forstærker din fremtoning og udtrykker din stil.

•                          Musikafspiller

•                         Stor QVGA-farveskærm på 2 tommer

•                          1,3 megapixelkamera

Du kan tilpasse musikken til dit humør med Nokia 7100 Supernova ved hjælp af den indbyggede musikafspiller, FM-radio og MP3-ringetoner og nyde din musik, når du er på farten, med den integrerede musikafspiller og MP3-ringetoner, eller stille ind på dine yndlingsstationer på den indbyggede FM-radio og det medfølgende headset.

Nokia 7100 Supernova koster omkring DKK 1000,- inklusiv moms og uden eventuelle tilskud.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/a/0/0/mobilbladet.dk/httpd.www/wp-content/themes/vmagazine/inc/vmagazine-functions.php on line 1001

Comment here